Brawurka12
Aktywna w BB
Dziękuję i również Gratuluję ❤Gratuluję dziewczyny super że dzieciaki zdrowe!
Ja właśnie dostałam wyniki nifty pro i też wszystko wygląda bardzo dobrze. No i będzie chłopak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję i również Gratuluję ❤Gratuluję dziewczyny super że dzieciaki zdrowe!
Ja właśnie dostałam wyniki nifty pro i też wszystko wygląda bardzo dobrze. No i będzie chłopak
Hej,No właśnie dziewczyny w którym tygodniu można zobaczyć płeć dziecka?
I ja też 12plus6 będzieJa tez 7 wrzesień
Ja mam wizytę 06.09 i to będzie 12+4. Oby czas szybko leciałI ja też 12plus6 będzie
Który to tydzień? Gratuluje synkaJuż po wizycie. Wszystko w porządku, było już widać siusiaka ❤ kamień z serca spadł. Tak jak miałam wcześniej termin na 04.03 , tak teraz po wizycie przesunęło się na 28.02 ale pozwólcie, że zostanę z wami ❤❤❤ wyniki z krwi do odbioru mam za tydzień
Ja już po, wszystko w porządku, przezierność 1.2, kosc nosowa widoczna, pozostałe parametry też w normie. Odetchnelam z ulga tylko maluszek ukrył co ma między nogami, nic nie widać czekamy zatem na dalsze tygodnie
No i same dobre info dziś, świetnieGratuluję dziewczyny super że dzieciaki zdrowe!
SuperHej
bylam u lekarza, widziałam dziecko!! Ręce, nogi- 3.25 cm i wyszło 10+2 więc teraz dwa dni do przodu jestem
Kasiu gratuluję synka! Oo to jest u mnie nadzieja na chłopca bo chiński też pokazuje mi dziewczynkęZobaczymy jak będzie dalej
Zabawne bo kaledarz chiński w moim przypadku się nie sprawdził
Unie też!Kasiu gratuluję synka! Oo to jest u mnie nadzieja na chłopca bo chiński też pokazuje mi dziewczynkę
Kasiu gratuluję synka! Oo to jest u mnie nadzieja na chłopca bo chiński też pokazuje mi dziewczynkę
Unie też!