reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
A ja teraz sprawdziłam sobie kalendarz chiński i powiem Wam że dwie poprzednie ciążę i płeć się zgadza. Teraz ja czuję że dziewczynka bo czuję się tak jak w ciąży z córką i kalendarz też pokazuje córkę ... Hmmm ciekawe jaka płeć będzie na badaniach.

To ja też sobie sprawdziłam ten kalendarz I wychodzi chłopiec, partner byłby zachwycony 😊 mnie chyba jest to zupełnie obojętne oby wszystko dobrze było 🥰

Który to tydzień? Gratuluje synka

No widzisz? I po co sie było denerowac?

No i same dobre info dziś, świetnie :)

Super :):)

Co do płci ja sie nie nastawiam, że poznam na prenatalnym. Jakoś jednak ten termin określania płci bywa mylny więc nie ma coś się przywiązywać w sumie do tego
Dziękuję :) dzisiaj mam 13+2

A ja teraz sprawdziłam sobie kalendarz chiński i powiem Wam że dwie poprzednie ciążę i płeć się zgadza. Teraz ja czuję że dziewczynka bo czuję się tak jak w ciąży z córką i kalendarz też pokazuje córkę ... Hmmm ciekawe jaka płeć będzie na badaniach.
Mi z chińskiego kalendarza chłopak wychodzi :D na prenatalnym póki co jest siusiacz, więc może się sprawdzi 😃

reklama
Do góry