reklama
Intasek
Fanka BB :)
Dziewczyny mam do Was pytanie może, któraś mi pomoże, od 2 dni swędzi mnie coś na dole, zadzwoniłam do gin. i powiedziała, że to od luteiny, która biorę, powiedziała, że jak chce mogę posmarować kremem clotrimazolum, bo podobno nie szkodzi w ciąży,
dziś rano zobaczyłam, że jest tam jakaś ranka, wystraszyłam się, że to może być być opryszczka narządów, nie przypominam sobie żeby był tam jakiś bąbel, albo krostka. Nie jest to spuchniete miejsce, ani zaczerwienione jedyne co to piecze/swędzi no i ta narka. Czy to może być ta opryszczka narządów? , powiem Wam, że panikuje i szukam wszystkiego na ten temat po necie. Dodam, że nigdy nie miałam tam na dole opryszczka, nawet nie wiem jak to wygląda, a internet przyprawia, mnie o dreszcze
dziś rano zobaczyłam, że jest tam jakaś ranka, wystraszyłam się, że to może być być opryszczka narządów, nie przypominam sobie żeby był tam jakiś bąbel, albo krostka. Nie jest to spuchniete miejsce, ani zaczerwienione jedyne co to piecze/swędzi no i ta narka. Czy to może być ta opryszczka narządów? , powiem Wam, że panikuje i szukam wszystkiego na ten temat po necie. Dodam, że nigdy nie miałam tam na dole opryszczka, nawet nie wiem jak to wygląda, a internet przyprawia, mnie o dreszcze
Oby! Bo mi pokazuje dziewczynkęmoich 3 chłopaków kalendarz pokazuje jako dziewczynki, więc on chyba zawsze pokazuje na odwrót
Ja kiedyś miałam taką piekąca rankę tam,piekła i swędziala przy siku ,okazało się że miałam wtedy grzybicę ... Więcej objawów nie miałam,tylko ta ranka piekąca przy sikaniu ...Dziewczyny mam do Was pytanie może, któraś mi pomoże, od 2 dni swędzi mnie coś na dole, zadzwoniłam do gin. i powiedziała, że to od luteiny, która biorę, powiedziała, że jak chce mogę posmarować kremem clotrimazolum, bo podobno nie szkodzi w ciąży,
Intasek
O właśnie tylko ta ranka j swędzenieOby! Bo mi pokazuje dziewczynkę
Ja kiedyś miałam taką piekąca rankę tam,piekła i swędziala przy siku ,okazało się że miałam wtedy grzybicę ... Więcej objawów nie miałam,tylko ta ranka piekąca przy sikaniu ...
Lake882
Ja poszlamym do gina skontrolować to.Dziewczyny mam do Was pytanie może, któraś mi pomoże, od 2 dni swędzi mnie coś na dole, zadzwoniłam do gin. i powiedziała, że to od luteiny, która biorę, powiedziała, że jak chce mogę posmarować kremem clotrimazolum, bo podobno nie szkodzi w ciąży,
Jeenny
w moim przypadku akurat się sprawdził już drugi raz ale też jestem ciekawa tych statystyk w rzeczywistościZobaczymy jak będzie dalej
Zabawne bo kaledarz chiński w moim przypadku się nie sprawdził
reklama
Kasia.dobry
Moderator
Myślę że niektórzy już korzystają z ostatniego wakacyjnego weekendu a reszta ledwo dycha przez pogodę
Od poniedziałku pewnie wszystko wróci do normy
Od poniedziałku pewnie wszystko wróci do normy