reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie może, któraś mi pomoże, od 2 dni swędzi mnie coś na dole, zadzwoniłam do gin. i powiedziała, że to od luteiny, która biorę, powiedziała, że jak chce mogę posmarować kremem clotrimazolum, bo podobno nie szkodzi w ciąży,
dziś rano zobaczyłam, że jest tam jakaś ranka, wystraszyłam się, że to może być być opryszczka narządów, nie przypominam sobie żeby był tam jakiś bąbel, albo krostka. Nie jest to spuchniete miejsce, ani zaczerwienione jedyne co to piecze/swędzi no i ta narka. Czy to może być ta opryszczka narządów? , powiem Wam, że panikuje i szukam wszystkiego na ten temat po necie. Dodam, że nigdy nie miałam tam na dole opryszczka, nawet nie wiem jak to wygląda, a internet przyprawia, mnie o dreszcze

moich 3 chłopaków kalendarz pokazuje jako dziewczynki, więc on chyba zawsze pokazuje na odwrót 😂
Oby! Bo mi pokazuje dziewczynkę 🙂
Dziewczyny mam do Was pytanie może, któraś mi pomoże, od 2 dni swędzi mnie coś na dole, zadzwoniłam do gin. i powiedziała, że to od luteiny, która biorę, powiedziała, że jak chce mogę posmarować kremem clotrimazolum, bo podobno nie szkodzi w ciąży,
dziś rano zobaczyłam, że jest tam jakaś ranka, wystraszyłam się, że to może być być opryszczka narządów, nie przypominam sobie żeby był tam jakiś bąbel, albo krostka. Nie jest to spuchniete miejsce, ani zaczerwienione jedyne co to piecze/swędzi no i ta narka. Czy to może być ta opryszczka narządów? , powiem Wam, że panikuje i szukam wszystkiego na ten temat po necie. Dodam, że nigdy nie miałam tam na dole opryszczka, nawet nie wiem jak to wygląda, a internet przyprawia, mnie o dreszcze
Ja kiedyś miałam taką piekąca rankę tam,piekła i swędziala przy siku ,okazało się że miałam wtedy grzybicę ... Więcej objawów nie miałam,tylko ta ranka piekąca przy sikaniu ...

Ja poszlamym do gina skontrolować to.

reklama
Do góry