reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Ty… ja mam to samo. Już się sąsiedzi zorientowali, ze w ciąży jestem a to dopiero dziesiąty tydzień.. masakra jakaś. A schudłam kilogram, bmi mam w normie.
Mam bardzo słabe mięśnie brzucha (rozejście) po poprzednich ciążach.
Moja waga na ten moment się nie zmienia wskoczyło 1.5 kg a brzucho rośnie, naprawdę myślę że to może kwestia kolejnej ( w miarę szybkiej) ciąży, że wszystko jeszcze nie wróciło do normy po poprzednich ciążach.

reklama
Pytanie do doświadczonych mamusiek :)
Czy warto inwestować w poduszkę do spania dla ciężarnych? Chodzi mi o te poduszki typu rogal (jakkolwiek się zwą 😆).
Jeżeli tak to czy macie coś godnego polecenia?
Ja mam Supermami czy coś takiego literę C. Mam 165 cm wzrostu. Teraz wolałabym kupić w cyfrę 7. Bo wyjsc z tej poduchy jak już mialam giga bebzon to był wyczyn. Mega mnie wkurzala i jednocześnie nie mogłam bez niej spać. Najgorzej było w trzecimi trymestrze łażenie na siku pierdyliard razy. Wydostać się z poduszki wysikać i na nowo ulozyc i jak już się ułożyłam to znów chciało mi się siku 😄

reklama
Do góry