reklama
Karooola28
Fanka BB :)
To sprawdź może pomyli się i trzeci razU mnie dwa razy się pomylił ten nieszczęsny kalendarz chiński
Kasia.dobry
Moderator
Ahh ten Medicover. Totalnie nie jestem w stanie tego zrozumiećHej hej dziewczyny, wybaczcie ale miałam wczoraj ciężki dzień, posypało mi się kilka spraw prywatnie I musiałam się na tym skupić. Wizyte miałam w innej placówce Medicoveru I... okazało się że tam również lekarz nie ma sprzętu USG w gabinecie to jest jakieś chore. Z plusow- udało mi się uzyskać sporo skierowań na badania które mam w pakiecie (wiec nie będę musiała ich robić prywatnie za kase) w tym m.in USG genetyczne I Pappe ( w klinice musiałabym wybulić łącznie 600zl ) takze tutaj jestem mega zadowolona. Dostałam tez zaświadczenie o ciąży (tak ma wszelki wypadek gdybym zdecydowała się powiedzieć w robo, a oni by tego oczekiwali. No i dowiedziałam się że ta lekarka ktora sobie wybralam (swoja droga jakos mnie do siebie nie przekonala, niby mila ale jakos tak no nie wiem, mam wrazenie ze w klinice Ci lekarza maja inny poziom profesjonalizmu ) będzie przyjmowac tylko do końca roku. Takze to bez sensu bo na końcówce ciąży musiałabym szukać nowego lekarza. Takze temat nadal otwarty... No i niestety nie wiem nic więcej niż wiedziałam w zeszłym tyg. Mam nadzieję że maluch nadal jest że mną i że wszystko jest ok wizytę w klinice mam 16go, a na USG genetyczne umówiłam się 24.08. ( to bedzie 12+1) Do tego czasu mam też nadzieję że już będę miała wyniki NIPT. No i nadal nie podjęłam decyzji na które się zdecydować to tyle u mnie. 3mam za Was wszystkie mocno kciuki ale chyba nie będę miała w najbliższych dniach czasu Was zbytnio podczytywac bo misze ogarnąć swój prywatny bajzel No i do pracy nadal chodzę takze czasu na ogarnianie nie mam zbyt wiele. Ściskam całuję I w ogole!!!
Niby ta sama sieć a tak różne standardy. Jestem w szoku.
NieśmiałaCiężarówka
U mnie dwa razy się pomylił ten nieszczęsny kalendarz chiński
Mi wychodzi chłopak!
Przez was teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać kiedy będzie widać na usg
Sprawdziłam siebie i moje rodzeństwo - wszystko się zgadza. Aż mnie zaintrygowało
Wszystko na to wskazuje, bo chiński mówi o dziewczynce, a wstępnie na usg jest chłopak ;-)To sprawdź może pomyli się i trzeci raz
Jeenny
mnie tym razem pokazuje dziewczynkę
Mi wychodzi chłopak!
Przez was teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać kiedy będzie widać na usg
Sprawdziłam siebie i moje rodzeństwo - wszystko się zgadza. Aż mnie zaintrygowało
SeasideGirl
Zaangażowana w BB
Z kalendarza wynika, że dziewczynka - patrząc na to jak wyglądam też by wychodziło, że dziewczynka
Karooola28
Już widać? który masz tydzień że lekarz już zauważyłWszystko na to wskazuje, bo chiński mówi o dziewczynce, a wstępnie na usg jest chłopak ;-)
reklama
Karooola28
Zróbmy sobie może zestawienie co nam wyszło i zestawimy to później jak już będziemy znały płeć będziemy mogły same zobaczyć na ile w tym prawdySprawdziło się, że dziewczynka, teraz chłopak niby. Oby, bardzo bym chciała