reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Hej hej dziewczyny, wybaczcie ale miałam wczoraj ciężki dzień, posypało mi się kilka spraw prywatnie I musiałam się na tym skupić. Wizyte miałam w innej placówce Medicoveru I... okazało się że tam również lekarz nie ma sprzętu USG w gabinecie 😐🤦🏼‍♀️ to jest jakieś chore. Z plusow- udało mi się uzyskać sporo skierowań na badania które mam w pakiecie (wiec nie będę musiała ich robić prywatnie za kase) w tym m.in USG genetyczne I Pappe ( w klinice musiałabym wybulić łącznie 600zl 😒) takze tutaj jestem mega zadowolona. Dostałam tez zaświadczenie o ciąży (tak ma wszelki wypadek gdybym zdecydowała się powiedzieć w robo, a oni by tego oczekiwali. No i dowiedziałam się że ta lekarka ktora sobie wybralam (swoja droga jakos mnie do siebie nie przekonala, niby mila ale jakos tak no nie wiem, mam wrazenie ze w klinice Ci lekarza maja inny poziom profesjonalizmu 🤷🏼‍♀️) będzie przyjmowac tylko do końca roku. Takze to bez sensu bo na końcówce ciąży musiałabym szukać nowego lekarza. Takze temat nadal otwarty... No i niestety nie wiem nic więcej niż wiedziałam w zeszłym tyg. Mam nadzieję że maluch nadal jest że mną i że wszystko jest ok 😔 wizytę w klinice mam 16go, a na USG genetyczne umówiłam się 24.08. ( to bedzie 12+1) Do tego czasu mam też nadzieję że już będę miała wyniki NIPT. No i nadal nie podjęłam decyzji na które się zdecydować 🙃 to tyle u mnie. 3mam za Was wszystkie mocno kciuki ale chyba nie będę miała w najbliższych dniach czasu Was zbytnio podczytywac bo misze ogarnąć swój prywatny bajzel 😜 No i do pracy nadal chodzę takze czasu na ogarnianie nie mam zbyt wiele. Ściskam całuję I w ogole!!! 😘
Ahh ten Medicover. Totalnie nie jestem w stanie tego zrozumieć :(
Niby ta sama sieć a tak różne standardy. Jestem w szoku.

reklama
Do góry