reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Witajcie 🙂 to moja pierwsza ciąża i postanowiłam ze w końcu dołączę , wczoraj pierwsze USG , na szczęście jest już zarodek ale jeszcze za wcześnie na serduszko. Trochę się przejęłam bo według OM to 7 tydzień a według USG dopiero 5. Kolejna wizyta za 3 tygodnie dopiero i chyba oszaleje do tego czasu. Pan doktor powiedział ze ciąże można stracić przez używki i różyczkę , oprócz tego wiadomo czynniki od których nie jesteśmy zależne. Mam nadzieje ze na kolejnej wizycie będzie już słychać serduszko ale jednak stres jest … Aż zazdrosze wszystkim które już słyszały bicie serduszka maleństwa 🥰

Witajcie 🙂 to moja pierwsza ciąża i postanowiłam ze w końcu dołączę , wczoraj pierwsze USG , na szczęście jest już zarodek ale jeszcze za wcześnie na serduszko. Trochę się przejęłam bo według OM to 7 tydzień a według USG dopiero 5. Kolejna wizyta za 3 tygodnie dopiero i chyba oszaleje do tego czasu. Pan doktor powiedział ze ciąże można stracić przez używki i różyczkę , oprócz tego wiadomo czynniki od których nie jesteśmy zależne. Mam nadzieje ze na kolejnej wizycie będzie już słychać serduszko ale jednak stres jest … Aż zazdrosze wszystkim które już słyszały bicie serduszka maleństwa 🥰
Kochana gratulacje ! Ale z martwieniem się to po zobaczeniu serduszka nie minie 😂 będziesz się zamartwiać aż do rozwiązania a później jak się urodzi to w sumie do końca życia 😂
My tu wszystkie z wizyty na wizytę martwimy się zawsze czymś innym 🤭
Witamy na pokładzie 😘

Ja jak sie spodziewalam, brak blizniakow. Wszystkie musze osobno rodzić 🤦👍 😏😉fasola ma 2, 68 cm i z usg wyszlo 9+5. Termin na 8 marca. Ja zdycham tak sie źle czuje od ciąży a teraz dodatkowo przeziębienie.
Jak się uwiniesz z małą różnica wieku to później wiek się wyrównuje 🙂 ja mam 1.5 roku różnicy i teraz są już jak bliźniaki 🥰

Dziewczyny jestem w takim szoku że naprawdę nie wiem co będzie dalej ... Początek ciąży a ja pod wieczór jestem z każdym dniem coraz większa 🤣
Jeszcze chwila i będę obwód brzucha mierzyć 🙈
Jeśli Cię to pocieszy, to ja tez tak mam, z tym ze ja juz przed ciążą wygladalam na 7/8 miesiąc 😂

reklama
Dziewczyny jestem w takim szoku że naprawdę nie wiem co będzie dalej ... Początek ciąży a ja pod wieczór jestem z każdym dniem coraz większa 🤣
Jeszcze chwila i będę obwód brzucha mierzyć 🙈
Ty… ja mam to samo. Już się sąsiedzi zorientowali, ze w ciąży jestem a to dopiero dziesiąty tydzień.. masakra jakaś. A schudłam kilogram, bmi mam w normie.
Mam bardzo słabe mięśnie brzucha (rozejście) po poprzednich ciążach.

Do góry