vvDomivv
Fanka BB :)
no to już kawał człowieczkaZnalazłam. 1,78 cm
Dzięki! Nawet nie wiedziałam że są takie informacje o fasolce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to już kawał człowieczkaZnalazłam. 1,78 cm
Dzięki! Nawet nie wiedziałam że są takie informacje o fasolce
mam 32 i ospy też nie miałamDziewczyny a tak w ogóle jaki czas dać dziecku na złapanie ospy? Mówią niby im szybciej tym lepiej . Moja przyjaciółka w tym roku miała ospę mając 31 lat...jak ona się uchowała nie wiem
mój ojciec ma 66 i też nie miałmam 32 i ospy też nie miałam
A sprawdzalas przeciwciała?mam 32 i ospy też nie miałam
Ja mam 33 i też nie miałamA sprawdzalas przeciwciała?
Moze jakoś lekko przeszłaś, że nikt nie zauważył
kurcze ja niby tez analizowałam wszelkie za I przeciw i juz bylam zdecydowana na Nifty. Ale moja właśnie tez poleciła mi Panorame. Powiedziała że mają bardzo niski procent fałszywie dodatnich badań i wszem i wobec o nich mówią (wiec nie tak ze cos tam próbują zataic) plus właśnie mówiła że mają bardzo rygorystyczne obostrzenia dotyczące wypuszczenia wyników wiec mogę być pewna że sprawdzili je dobrze nie wiem... mnie jakoś to ubezpieczenie przekonuje w Nifty tak pomyslalam ze nie ubezpieczali by wyników gdyby nie byli ich pewni....Chciałabym na chwilę wrócić do tematu testów genetycznych
Rozmawiałam wczoraj z Panią Doktor i zasugerowała ona, żeby nie robić nifty tylko inne badania (polecając mi panoramę). Jej argumentem było to, że nifty jest wykonywane w Chinach gdzie nie mają żadnych "europejskich" wytycznych i mogą te badania przeprowadzać jak chcą. Dodatkowo rzuciła, że w Chinach nasze dane nie są w żaden sposób chronione.
No i teraz lekko zwątpiłam. Do tej pory byłam nastawiona na nifty, ale doktor zasiała mi ziarenko niepewności
Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Albo może Wasi lekarze też Wam coś podpowiedzieli?
Powiedziała mi dokładnie to samo. Zwłaszcza o niskim odsetku błędnych wyników..kurcze ja niby tez analizowałam wszelkie za I przeciw i juz bylam zdecydowana na Nifty. Ale moja właśnie tez poleciła mi Panorame. Powiedziała że mają bardzo niski procent fałszywie dodatnich badań i wszem i wobec o nich mówią (wiec nie tak ze cos tam próbują zataic) plus właśnie mówiła że mają bardzo rygorystyczne obostrzenia dotyczące wypuszczenia wyników wiec mogę być pewna że sprawdzili je dobrze nie wiem... mnie jakoś to ubezpieczenie przekonuje w Nifty tak pomyslalam ze nie ubezpieczali by wyników gdyby nie byli ich pewni....
Właśnie też mnie to zniechęciło. Jakoś nie mam w 100 % zaufania. Czy w Europie nie ma możliwości przeprowadzenia takich badań?Chciałabym na chwilę wrócić do tematu testów genetycznych
Rozmawiałam wczoraj z Panią Doktor i zasugerowała ona, żeby nie robić nifty tylko inne badania (polecając mi panoramę). Jej argumentem było to, że nifty jest wykonywane w Chinach gdzie nie mają żadnych "europejskich" wytycznych i mogą te badania przeprowadzać jak chcą. Dodatkowo rzuciła, że w Chinach nasze dane nie są w żaden sposób chronione.
No i teraz lekko zwątpiłam. Do tej pory byłam nastawiona na nifty, ale doktor zasiała mi ziarenko niepewności
Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Albo może Wasi lekarze też Wam coś podpowiedzieli?