Kasia.dobry
Moderator
Znalazłam. 1,78 cmO. Nawet nie wiedziałam. Jak będę w domku to zerknę
Dzięki! Nawet nie wiedziałam że są takie informacje o fasolce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazłam. 1,78 cmO. Nawet nie wiedziałam. Jak będę w domku to zerknę
Który tydzień? Bo zapomniałamZnalazłam. 1,78 cm
Dzięki! Nawet nie wiedziałam że są takie informacje o fasolce
Moja córka zaraziła się ospą w przedszkolu jak miała 4 lata, niestety i zaraziła brata, syn miał 10 miesięcy ale na szczęście nie mieli dużo wysypu.Dziewczyny a tak w ogóle jaki czas dać dziecku na złapanie ospy? Mówią niby im szybciej tym lepiej . Moja przyjaciółka w tym roku miała ospę mając 31 lat...jak ona się uchowała nie wiem
8+4Który tydzień? Bo zapomniałam
Umniew 7+5(8+1) było 1.66 podobnie bardzo
u mnie w 8+4 było 2,11. A w 9+4 2,86 (co na usg nagle pokazało jako wiek ciąży 9+2). Jest to możliwe, że pierwsze usg pokazywało 7+4, następne 8+4, a jeszcze następne 9+2 i pomiędzy każdym była dokładnie taka sama różnica czyli 7 dni? Bo już się zmartwiłam, że zarodek nie urósłUmniew 7+5(8+1) było 1.66 podobnie bardzo
U mnie 2 wizyty i na dwóch 3 dni starszy zarodek. Wszystko jest oku mnie w 8+4 było 2,11. A w 9+4 2,86 (co na usg nagle pokazało jako wiek ciąży 9+2). Jest to możliwe, że pierwsze usg pokazywało 7+4, następne 8+4, a jeszcze następne 9+2 i pomiędzy każdym była dokładnie taka sama różnica czyli 7 dni? Bo już się zmartwiłam, że zarodek nie urósł
w 7+4 było 13 mmU mnie 2 wizyty i na dwóch 3 dni starszy zarodek. Wszystko jest ok
A trzecie badanie jaki wymiar?