reklama
Helena!
Moderator
niekoniecznie. Zawsze może pojawić się pod nowym nickiem, tego nie wiemy.I od momentu zdemaskowania milczy .
Właśnie jescze jakis swój dżem by się przydał.
Tak robienie weków
palmtree
Fanka BB :)
Ja tez mam przedciążowy duży ten brzuch, ale zauważyłam, że wszystko mnie ciśnie. Nawet getry i luźne krotkie spodenkiDziewczyny, jak wyglądają Wasze brzuszki? W sensie czy rosną Wam już? Ja właściwie nic nie przytyłam jeśli chodzi o kg, ale mam taki brzuch jakbym była w 4-5 mcu. Co prawda przed ciaza przez insulinooporość miałam ten brzuch duży, ale teraz to masakra... to moja 3 ciaza, więc może macica bardziej jest rozciągnięta, nie wiem... szukam wymówek
palmtree
Ja kiszę ogórki i rzodkiewki. Jem dużo kiszonek i obawiam się, że wszystko szybko zjemZ czasem na grupie prywatnej tak czy siak trzeba zrobić selekcję, bo dużo dziewczyn milknie.
Offtop walnęło mnie w tym roku jeśli chodzi o zaprawy. Cały wieczór robiłam keczup z cukini przedwczoraj walczyłam z buraczkami. A potem marudzę, że ledwo zipie .
Nigdy nie zaprawialam, więc nie wiem czy się starzeje czy ta ciąża coś mi miesza w głowie.
Zaprawiacie coś ? Może macie jakieś swoje ulubione przepisy?
Jeenny
czyli wszystkie osoby, które od wczoraj mają utworzone konto do weryfikacjiniekoniecznie. Zawsze może pojawić się pod nowym nickiem, tego nie wiemy.
Jeenny
ja już po sobie też widzę zaokrąglenie, mój mąż też. A są takie dni jak się ostatnio najadłam, że już w ogóle wyglądałam jak w 6 miesiącuDziewczyny, jak wyglądają Wasze brzuszki? W sensie czy rosną Wam już? Ja właściwie nic nie przytyłam jeśli chodzi o kg, ale mam taki brzuch jakbym była w 4-5 mcu. Co prawda przed ciaza przez insulinooporość miałam ten brzuch duży, ale teraz to masakra... to moja 3 ciaza, więc może macica bardziej jest rozciągnięta, nie wiem... szukam wymówek
Anne1991
Ja w jeansy już się nie mieszczę w brzuszku zapnę je, ale jest mi straaasznie niewygodnie. Dlatego kupiłam dużo sukienek, bluzo-sukienek. Lubię jak jest wygodnie.Dziewczyny, jak wyglądają Wasze brzuszki? W sensie czy rosną Wam już? Ja właściwie nic nie przytyłam jeśli chodzi o kg, ale mam taki brzuch jakbym była w 4-5 mcu. Co prawda przed ciaza przez insulinooporość miałam ten brzuch duży, ale teraz to masakra... to moja 3 ciaza, więc może macica bardziej jest rozciągnięta, nie wiem... szukam wymówek
PaulinaJu
O nie, o tym nie pomyślałam .niekoniecznie. Zawsze może pojawić się pod nowym nickiem, tego nie wiemy.
schatzi
Moderator
To zaskakujące, ale jest pare takich osób oczywiście nie chce nikogo bezzasadnie oskarżać lub wykluczać!!! Ale te osoby zgłosiły tez chęć dołączenia do prywatnej grupyczyli wszystkie osoby, które od wczoraj mają utworzone konto do weryfikacji
reklama
*anette*
Hej, u mnie dziś wybiło 8+0. Ja nie widzę większych zmian jeśli chodzi o brzuch, ale on już od dawna nie wygląda idealnie. Przez to, że chodziłam jakiś czas z kilkucentymetrową zmianą na jajniku i musiałam mieć zabieg, to już dawno mi się lekko wydął i wyglądam ciągle tak samo.
Kto dzisiaj ma wizytę?
Kto dzisiaj ma wizytę?