reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

U mnie w domu mówi się przetwory :-)
A ja od początku schudłam 4kg....chyba taki mój urok bo z córką miałam podobnie ...mimo że nie wymiotowałam .raz mi się epizod zdarzył 🙂

reklama
Dziewczyny, jak wyglądają Wasze brzuszki? W sensie czy rosną Wam już? Ja właściwie nic nie przytyłam jeśli chodzi o kg, ale mam taki brzuch jakbym była w 4-5 mcu. Co prawda przed ciaza przez insulinooporość miałam ten brzuch duży, ale teraz to masakra... to moja 3 ciaza, więc może macica bardziej jest rozciągnięta, nie wiem... szukam wymówek 🤣
Ja tez mam przedciążowy duży ten brzuch, ale zauważyłam, że wszystko mnie ciśnie. Nawet getry i luźne krotkie spodenki 🙈

Z czasem na grupie prywatnej tak czy siak trzeba zrobić selekcję, bo dużo dziewczyn milknie.

Offtop walnęło mnie w tym roku jeśli chodzi o zaprawy. Cały wieczór robiłam keczup z cukini 😄 przedwczoraj walczyłam z buraczkami. A potem marudzę, że ledwo zipie 😄.
Nigdy nie zaprawialam, więc nie wiem czy się starzeje czy ta ciąża coś mi miesza w głowie.
Zaprawiacie coś ? Może macie jakieś swoje ulubione przepisy?
Ja kiszę ogórki i rzodkiewki. Jem dużo kiszonek i obawiam się, że wszystko szybko zjem 🙈

Dziewczyny, jak wyglądają Wasze brzuszki? W sensie czy rosną Wam już? Ja właściwie nic nie przytyłam jeśli chodzi o kg, ale mam taki brzuch jakbym była w 4-5 mcu. Co prawda przed ciaza przez insulinooporość miałam ten brzuch duży, ale teraz to masakra... to moja 3 ciaza, więc może macica bardziej jest rozciągnięta, nie wiem... szukam wymówek 🤣
ja już po sobie też widzę zaokrąglenie, mój mąż też. A są takie dni jak się ostatnio najadłam, że już w ogóle wyglądałam jak w 6 miesiącu 🙈

Ja w jeansy już się nie mieszczę w brzuszku 🙂 zapnę je, ale jest mi straaasznie niewygodnie. Dlatego kupiłam dużo sukienek, bluzo-sukienek. Lubię jak jest wygodnie.

reklama
Hej, u mnie dziś wybiło 8+0. Ja nie widzę większych zmian jeśli chodzi o brzuch, ale on już od dawna nie wygląda idealnie. Przez to, że chodziłam jakiś czas z kilkucentymetrową zmianą na jajniku i musiałam mieć zabieg, to już dawno mi się lekko wydął i wyglądam ciągle tak samo.

Kto dzisiaj ma wizytę?

Do góry