reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

U mnie w domu mówi się przetwory :-)
A ja od początku schudłam 4kg....chyba taki mój urok bo z córką miałam podobnie ...mimo że nie wymiotowałam .raz mi się epizod zdarzył 🙂

reklama
Dziewczyny, jak wyglądają Wasze brzuszki? W sensie czy rosną Wam już? Ja właściwie nic nie przytyłam jeśli chodzi o kg, ale mam taki brzuch jakbym była w 4-5 mcu. Co prawda przed ciaza przez insulinooporość miałam ten brzuch duży, ale teraz to masakra... to moja 3 ciaza, więc może macica bardziej jest rozciągnięta, nie wiem... szukam wymówek 🤣
Ja tez mam przedciążowy duży ten brzuch, ale zauważyłam, że wszystko mnie ciśnie. Nawet getry i luźne krotkie spodenki 🙈

Z czasem na grupie prywatnej tak czy siak trzeba zrobić selekcję, bo dużo dziewczyn milknie.

Offtop walnęło mnie w tym roku jeśli chodzi o zaprawy. Cały wieczór robiłam keczup z cukini 😄 przedwczoraj walczyłam z buraczkami. A potem marudzę, że ledwo zipie 😄.
Nigdy nie zaprawialam, więc nie wiem czy się starzeje czy ta ciąża coś mi miesza w głowie.
Zaprawiacie coś ? Może macie jakieś swoje ulubione przepisy?
Ja kiszę ogórki i rzodkiewki. Jem dużo kiszonek i obawiam się, że wszystko szybko zjem 🙈

Dziewczyny, jak wyglądają Wasze brzuszki? W sensie czy rosną Wam już? Ja właściwie nic nie przytyłam jeśli chodzi o kg, ale mam taki brzuch jakbym była w 4-5 mcu. Co prawda przed ciaza przez insulinooporość miałam ten brzuch duży, ale teraz to masakra... to moja 3 ciaza, więc może macica bardziej jest rozciągnięta, nie wiem... szukam wymówek 🤣
ja już po sobie też widzę zaokrąglenie, mój mąż też. A są takie dni jak się ostatnio najadłam, że już w ogóle wyglądałam jak w 6 miesiącu 🙈

Ja w jeansy już się nie mieszczę w brzuszku 🙂 zapnę je, ale jest mi straaasznie niewygodnie. Dlatego kupiłam dużo sukienek, bluzo-sukienek. Lubię jak jest wygodnie.

reklama
Hej, u mnie dziś wybiło 8+0. Ja nie widzę większych zmian jeśli chodzi o brzuch, ale on już od dawna nie wygląda idealnie. Przez to, że chodziłam jakiś czas z kilkucentymetrową zmianą na jajniku i musiałam mieć zabieg, to już dawno mi się lekko wydął i wyglądam ciągle tak samo.

Kto dzisiaj ma wizytę?

Do góry