reklama
schatzi
Moderator
Mnie tez to pocieszyło, ze jest ktoś jeszcze z terminem na koniec marcaOo! Super, że nie jestem samaA kiedy masz wizytę?
Pod koniec przyszłego tygodnia zrobię jeszcze betę i progesteron, żeby zanieść już coś konkretnego i w razie potrzeby wdrożyć jakieś działania. Ja akurat pracuje w szpitalu i wiem, ze lekarze średnio lubią nadgorliwość pacjentów, ale muszę bo się uduszę

Bardzo cieszymy się z mężem, chociaż to jeszcze do nas nie dociera, ale staram się go tez przygotować na różne scenariusze.
Jeenny
Fanka BB :)
czyli w sobotę większości przeskakują licznikiJa jutro zaczynam 8![]()

Jeenny
ja miałam ale tylko straszne ukłucie przy kichnięciu i nic więcej. Generalnie wszystko OkMnie przy kichnięciu zaczęło boleć podbrzusze i tak mnie to trzyma. Miał ktoś tak?
NieśmiałaCiężarówka
Ja dziś 8+5, w niedziele mi przeskakuje licznik 
Ale to szybko leci!
I już nie jestem w stanie chodzić w dżinsach
wiec stawiam na legginsy i luźne sukienki 

Ale to szybko leci!
I już nie jestem w stanie chodzić w dżinsach

Anne1991
Ja tak samo. Myślałam że brzuszek mi się nie powiększył, ale z zaskoczeniem wczoraj odkryłam,że nie mieszczę się w moją ulubioną parę obcisłych jeansów. Nie dopinam guzikaJa dziś 8+5, w niedziele mi przeskakuje licznik
Ale to szybko leci!
I już nie jestem w stanie chodzić w dżinsachwiec stawiam na legginsy i luźne sukienki
![]()

NieśmiałaCiężarówka
dokładnie!Ja tak samo. Myślałam że brzuszek mi się nie powiększył, ale z zaskoczeniem wczoraj odkryłam,że nie mieszczę się w moją ulubioną parę obcisłych jeansów. Nie dopinam guzikaniech nasze maleństwa pięknie rosną
Ja bardzo doceniam ten czas, kiedy bez wyrzutów sumienia mogę być gruba

Agulekjuleczka
A ja dziś zaczynam 9 tydzieńDzien dobry dziewczyny
Ja dziś zaczynam 10ty tydzień
Ale ten czas szybko leci..
Milego dnia i dobrego samopoczucia![]()

reklama
Anne1991
Mam takie przemyślenia, że marzec to fajny czas na urodziny dzidziulki. Nie jest gorąco, ale już prawie wiosna. Pierwsze kilka tygodni na nauczenie się siebie, zbudowanie rutyny, a później pogoda będzie super i całe lato można chodzić na spacerki, spędzać czas na dworze. Nie mogę się doczekać