Taaak, w zeszłym tygodniu FHR 164.Kochana bardzo mi przykro ! Trzymaj się ciepło ! a na wizycie tydzień temu biło serduszko?
reklama
MamaR
Fanka BB :)
Ja badalam właśnie kosmowke za drugim poroniem (w 13 tyg stanęło serduszko) wyszło że to był chłopczyk i miał triploidie czyli bez szans na życie. Jedyne pocieszenie że nie powinno się powtórzyć i to wada genetyczna na która nie mieliśmy wpływu. Jeśli teraz się nie uda to już się poddaje i zostanę przy mojej dwójce bo za dużo stresu mnie to wszystko kosztuje Za pierwszym razem był zarodek, myślałam że wszystko ok, miałam przyjść za 3 tygodnie na wizytę i niestety okazało się że ciąża stanela w 6 tyg a ja 3 tyg chodziłam z martwym zarodkiem.Skończony 7 (7+5), ale nie urosło od badania w zeszłą środę. Na pewno postaram się kosmowke zanieść do genetyki. Innych dostanę listę przy wypisie. A Ty robiłaś?
Ogolnie mam bardzo luźne podejście, za pierwszym razem to był szok, a teraz jakos tak bez emocji. Wtedy nie robiłam badan, bo chciałam zamknąć temat i zapomnieć, a teraz będę drążyć i nie mam z tym problemu.
@a_mj bardzo mi przykro.. Ale szacunek za podejście. Dobrze, że chcesz teraz dociekać co jest nie tak. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i nie opuszczaj nas, jeśli nie czujesz takiej konieczności. Zawsze możesz sie podzielić z nami postępami w badaniach czy jakimikolwiek troskami
Przerażające jest, że stan w jakim jesteśmy, jest tak ulotny
Ja za pierwszym razem tak samo. Przez ten progesteron poronienie się nie zaczyna, a „objawy” są, wiec w sumie teraz byłoby to samo gdyby nie doświadczenie z zeszłego roku.Ja badalam właśnie kosmowke za drugim poroniem (w 13 tyg stanęło serduszko) wyszło że to był chłopczyk i miał triploidie czyli bez szans na życie. Jedyne pocieszenie że nie powinno się powtórzyć i to wada genetyczna na która nie mieliśmy wpływu. Jeśli teraz się nie uda to już się poddaje i zostanę przy mojej dwójce bo za dużo stresu mnie to wszystko kosztuje Za pierwszym razem był zarodek, myślałam że wszystko ok, miałam przyjść za 3 tygodnie na wizytę i niestety okazało się że ciąża stanela w 6 tyg a ja 3 tyg chodziłam z martwym zarodkiem.
Na pewno będę Was odwiedzać i trzymać za Was wszystkie kciuki!@a_mj bardzo mi przykro.. Ale szacunek za podejście. Dobrze, że chcesz teraz dociekać co jest nie tak. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i nie opuszczaj nas, jeśli nie czujesz takiej konieczności. Zawsze możesz sie podzielić z nami postępami w badaniach czy jakimikolwiek troskami
LaraKroft
my z mężem tylko i wyłącznie używamy te szklane co kiedyś były rtęciowe a teraz są z alkoholem i my sobie chwalimy a do małego i córki mamy microlife ale najzwyklejszego bo ten bezdotykowy nie zdał u nas egzaminuJa też nie mierzyłam,ale z ciekawości zmierzę
Dziewczyny a pytanie poza ciąża polecieć jakiś dobry termometr? Mam microlife taki biało granatowy,ale kończy swój żywot....do ucha teraz? Czoła ?
LaraKroft
strasznie mi przykro że Cię to spotkałoJa miałam Luteinę i Duphaston, jedno i drugie po jednej rano i wieczorem. Najpierw sama luteina i było Ok, a od tego duphastonu mega źle się czuje.
Byłam dzisiaj prywatnie na USG u lekarza, który badał mnie w szpitalu i potwierdził, ze serduszko nie bije. Mówił, ze krwiak nie mogl mieć wpływu. Kazał mi w sobotę przyjść do szpitala, bo akurat ma dyzur i będzie do niedzieli. Ogolnie to moje drugie poronienie dokładnie w tym samym dniu cyklu
Wszystkie Cię tu mocno tulimy
10... Ja w 6 jestemDzien dobry dziewczyny
Ja dziś zaczynam 10ty tydzień
Ale ten czas szybko leci..
Milego dnia i dobrego samopoczucia
Chattahoochee
U mnie 5+510... Ja w 6 jestem
reklama
Anne1991
Ja zaczęłam 8 tydzieńU mnie 5+5