Pani_Zabuch
Fanka BB :)
ja mam dziś 9+2 więc też jestem w 10 tcDzien dobry dziewczyny
Ja dziś zaczynam 10ty tydzień
Ale ten czas szybko leci..
Milego dnia i dobrego samopoczucia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam dziś 9+2 więc też jestem w 10 tcDzien dobry dziewczyny
Ja dziś zaczynam 10ty tydzień
Ale ten czas szybko leci..
Milego dnia i dobrego samopoczucia
Ja mam 4 sierpnia. A badalaś już progesteron czy to będzie pierwszy wynik? No my też się cieszymy, a mój mąż okazuje, to bardziej niż ja i ostatnio miałam wyrzut z jego strony, że ja się wgl nie cieszę. Cząstka mnie się cieszy, ale jestem przygotowana też na to, że może pójść coś nie tak więc jeszcze się tak nie przywiązuję.Mnie tez to pocieszyło, ze jest ktoś jeszcze z terminem na koniec marca pierwsza wizytę mam 8 sierpnia. A Ty?
Pod koniec przyszłego tygodnia zrobię jeszcze betę i progesteron, żeby zanieść już coś konkretnego i w razie potrzeby wdrożyć jakieś działania. Ja akurat pracuje w szpitalu i wiem, ze lekarze średnio lubią nadgorliwość pacjentów, ale muszę bo się uduszę
Bardzo cieszymy się z mężem, chociaż to jeszcze do nas nie dociera, ale staram się go tez przygotować na różne scenariusze.
Myślę że przyjdzie czas i ty się będziesz cieszyć. Większość z was jest po przykrych doświadczeniach i nie chcę się cieszyć bo wie że może się nie udać i tym razem. Musisz dać sobie czas, za kilka miesięcy będzie to najwspanialsze szczęście, radość i miłość ❤❤❤Ja mam 4 sierpnia. A badalaś już progesteron czy to będzie pierwszy wynik? No my też się cieszymy, a mój mąż okazuje, to bardziej niż ja i ostatnio miałam wyrzut z jego strony, że ja się wgl nie cieszę. Cząstka mnie się cieszy, ale jestem przygotowana też na to, że może pójść coś nie tak więc jeszcze się tak nie przywiązuję.
Delikatny ból podbrzusza jest normalny, macica się rozciąga. Mi to uczucie towarzyszy prawie każdego dnia.Drogie Kobietki, jestem w końcówce 6tc i przez ostatnie 10 dni (odkąd sie dowiedziałam) delikatnie boli mnie podbrzusze, wczoraj i dzisiaj zaobserwowłam też delikatnie rozowo-kremowy śluz. To moja pierwsza ciaza wiec sie troche 'cykam' wszystko jest ok? Wizyte u gin mam zaplanowaną na 5go sierpnia i już mnie skręca od tego czekania
Dzieki za wsparcie <3Dwli
Delikatny ból podbrzusza jest normalny, macica się rozciąga. Mi to uczucie towarzyszy prawie każdego dnia.
Jeśli chodzi o plamienia to bardzo dużo kobiet je ma, o ile nie jest to duże krwawienie, to wszystko powinno być ok. Sama raz plamiłam, zadzwoniłam do swojej położnej i mnie uspokoiła. Także spokojnie
Dziękuję Ci bardzo!Myślę że przyjdzie czas i ty się będziesz cieszyć. Większość z was jest po przykrych doświadczeniach i nie chcę się cieszyć bo wie że może się nie udać i tym razem. Musisz dać sobie czas, za kilka miesięcy będzie to najwspanialsze szczęście, radość i miłość ❤❤❤
Pierwszy. Chciałam zbadać w poniedziałek, ale jak wykupowałam betę to gdzieś mi to uleciało A Ty już robiłaś?Ja mam 4 sierpnia. A badalaś już progesteron czy to będzie pierwszy wynik? No my też się cieszymy, a mój mąż okazuje, to bardziej niż ja i ostatnio miałam wyrzut z jego strony, że ja się wgl nie cieszę. Cząstka mnie się cieszy, ale jestem przygotowana też na to, że może pójść coś nie tak więc jeszcze się tak nie przywiązuję.
taaaak mojemu mężowi bardzo zależało na wiośnieMam takie przemyślenia, że marzec to fajny czas na urodziny dzidziulki. Nie jest gorąco, ale już prawie wiosna. Pierwsze kilka tygodni na nauczenie się siebie, zbudowanie rutyny, a później pogoda będzie super i całe lato można chodzić na spacerki, spędzać czas na dworze. Nie mogę się doczekać
Ja taki śluz miałam dwa dni temu po sexie, potem już nicDrogie Kobietki, jestem w końcówce 6tc i przez ostatnie 10 dni (odkąd sie dowiedziałam) delikatnie boli mnie podbrzusze, wczoraj i dzisiaj zaobserwowłam też delikatnie rozowo-kremowy śluz. To moja pierwsza ciaza wiec sie troche 'cykam' wszystko jest ok? Wizyte u gin mam zaplanowaną na 5go sierpnia i już mnie skręca od tego czekania
bóle podbrzusza są normalne rąk długo jak jest to delikatny dyskomfort to nie ma co się martwić. Z plamieniami okazuje się że też, większość z nas miała tutaj niestety incydenty właśnie x plamieniem. Takze to może stresować ale w większości przypadków nie oznacza nic złego. Jeski bol będzie bardzo silny (ja tak mialam) I plamienie będzie budzić Twój niepokój zawsze możesz skonsultować to z lekarzem lub pojechać (tak jak np ja) na izbę przyjęć i powiedzieć że masz bardzo ostry bol i plamienia. Oni wtedy Cie zbadają i zobaczą czy wszystko jest ok u mnie było ok i u większości dziewcxyn tez wiec badz dobrej myśli staraj się troszke odpocząć jak bol zaczyna doskwierać będzie dobrze! ❤Drogie Kobietki, jestem w końcówce 6tc i przez ostatnie 10 dni (odkąd sie dowiedziałam) delikatnie boli mnie podbrzusze, wczoraj i dzisiaj zaobserwowłam też delikatnie rozowo-kremowy śluz. To moja pierwsza ciaza wiec sie troche 'cykam' wszystko jest ok? Wizyte u gin mam zaplanowaną na 5go sierpnia i już mnie skręca od tego czekania