reklama
schatzi
Moderator
Mnie tez to pocieszyło, ze jest ktoś jeszcze z terminem na koniec marca pierwsza wizytę mam 8 sierpnia. A Ty?Oo! Super, że nie jestem sama A kiedy masz wizytę?
Pod koniec przyszłego tygodnia zrobię jeszcze betę i progesteron, żeby zanieść już coś konkretnego i w razie potrzeby wdrożyć jakieś działania. Ja akurat pracuje w szpitalu i wiem, ze lekarze średnio lubią nadgorliwość pacjentów, ale muszę bo się uduszę
Bardzo cieszymy się z mężem, chociaż to jeszcze do nas nie dociera, ale staram się go tez przygotować na różne scenariusze.
Jeenny
Fanka BB :)
czyli w sobotę większości przeskakują licznikiJa jutro zaczynam 8
Jeenny
ja miałam ale tylko straszne ukłucie przy kichnięciu i nic więcej. Generalnie wszystko OkMnie przy kichnięciu zaczęło boleć podbrzusze i tak mnie to trzyma. Miał ktoś tak?
NieśmiałaCiężarówka
Ja dziś 8+5, w niedziele mi przeskakuje licznik
Ale to szybko leci!
I już nie jestem w stanie chodzić w dżinsach wiec stawiam na legginsy i luźne sukienki
Ale to szybko leci!
I już nie jestem w stanie chodzić w dżinsach wiec stawiam na legginsy i luźne sukienki
Anne1991
Ja tak samo. Myślałam że brzuszek mi się nie powiększył, ale z zaskoczeniem wczoraj odkryłam,że nie mieszczę się w moją ulubioną parę obcisłych jeansów. Nie dopinam guzika niech nasze maleństwa pięknie rosnąJa dziś 8+5, w niedziele mi przeskakuje licznik
Ale to szybko leci!
NieśmiałaCiężarówka
dokładnie!Ja tak samo. Myślałam że brzuszek mi się nie powiększył, ale z zaskoczeniem wczoraj odkryłam,że nie mieszczę się w moją ulubioną parę obcisłych jeansów. Nie dopinam guzika niech nasze maleństwa pięknie rosną
Ja bardzo doceniam ten czas, kiedy bez wyrzutów sumienia mogę być gruba całe życie na to czekałam
Agulekjuleczka
A ja dziś zaczynam 9 tydzieńDzien dobry dziewczyny
Ja dziś zaczynam 10ty tydzień
Ale ten czas szybko leci..
Milego dnia i dobrego samopoczucia
reklama
Anne1991
Mam takie przemyślenia, że marzec to fajny czas na urodziny dzidziulki. Nie jest gorąco, ale już prawie wiosna. Pierwsze kilka tygodni na nauczenie się siebie, zbudowanie rutyny, a później pogoda będzie super i całe lato można chodzić na spacerki, spędzać czas na dworze. Nie mogę się doczekać