reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Ja dziś 8+3 i we wtorek kolejną wizyta☺️ ale to zleciało 😍 ale stres jest ogromny,czy wszystko ok... Plamien nie mam żadnych ale piersi mnie wcale nie bolą jedynie mdłości mam po zjedzeniu czegokolwiek 😑

reklama
Oo! Super, że nie jestem sama 😊 A kiedy masz wizytę?
Mnie tez to pocieszyło, ze jest ktoś jeszcze z terminem na koniec marca :D pierwsza wizytę mam 8 sierpnia. A Ty?
Pod koniec przyszłego tygodnia zrobię jeszcze betę i progesteron, żeby zanieść już coś konkretnego i w razie potrzeby wdrożyć jakieś działania. Ja akurat pracuje w szpitalu i wiem, ze lekarze średnio lubią nadgorliwość pacjentów, ale muszę bo się uduszę 😬
Bardzo cieszymy się z mężem, chociaż to jeszcze do nas nie dociera, ale staram się go tez przygotować na różne scenariusze.

Ja dziś 8+5, w niedziele mi przeskakuje licznik 😁
Ale to szybko leci!
I już nie jestem w stanie chodzić w dżinsach 😅 wiec stawiam na legginsy i luźne sukienki 😁
Ja tak samo. Myślałam że brzuszek mi się nie powiększył, ale z zaskoczeniem wczoraj odkryłam,że nie mieszczę się w moją ulubioną parę obcisłych jeansów. Nie dopinam guzika ☺️ niech nasze maleństwa pięknie rosną

Ja tak samo. Myślałam że brzuszek mi się nie powiększył, ale z zaskoczeniem wczoraj odkryłam,że nie mieszczę się w moją ulubioną parę obcisłych jeansów. Nie dopinam guzika ☺️ niech nasze maleństwa pięknie rosną
dokładnie!
Ja bardzo doceniam ten czas, kiedy bez wyrzutów sumienia mogę być gruba ♥️ całe życie na to czekałam 😂

reklama
Mam takie przemyślenia, że marzec to fajny czas na urodziny dzidziulki. Nie jest gorąco, ale już prawie wiosna. Pierwsze kilka tygodni na nauczenie się siebie, zbudowanie rutyny, a później pogoda będzie super i całe lato można chodzić na spacerki, spędzać czas na dworze. Nie mogę się doczekać 😍🥰

Do góry