reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dziękuję za słowa otuchy. Narazie mam zamiar przejść przez adaptacje. Zobaczymy jak się w tym wszystkim odnajdziemy 🙂.
Eh ja bym chciała na 4h a tutaj wychodzi prawie 6.

Jeszcze mam problem bo żłobek jest od nas oddalony o 2 przystanki autobusem albo dobry 30 minutowy spacer i nie wiem jak zima z rana to ogarnąć jak będzie zimno. Wiem szukam wymówek ale wiecie komunikacja miejska covid. Albo spacer w mrozie.
Mąż może zawozic ale na 6.30 a wg mnie za długo by tam siedział.
Ja niestety nie mam prawka.

Po wizycie zarodek jest serce bije i kamien z serca, że tylko jedno serce 😄. Mąż się mnie dopytywał czy jeszcze może być tak że drugie dziecko się schowało 😂
30 minutowy poranny spacer samo zdrowie! :)) Zimą dzidziuś też powinien być na świeżym powietrzu :) Żłobek zmobilizuje to wyjścia z domu :))
A tak to co będziecie tak siedzieli w 4rech ścianach? :)
I gratuluję, że wszystko na badaniach w porządku :)

Dziewczyny ja już po pierwszym USG :D spadł mi kamień z serca. Dzidzia około 8 tygodni, serduszko bije. Wszystko wygląda tak jak powinno <3 Odnośnie plamień to dowiedziałam się, że na początku ciąży bardzo często się zdarzają. Jeśli jest to malutka ilość i nie ma przy tym bólu brzucha to nie jest powód do niepokoju. Mam trochę za niskie ciśnienie, ale będziemy to monitorować. Kolejne USG za 3 tygodnie. Jak zobaczyłam maleństwo na ekranie to nie mogłam powstrzymać łez. Miłość od pierwszego wejrzenia :)

Ja też po. Dzidziuch młodszy o 7 dni. Serduszko bije. Prenatalne usg mam 18.08.

Załączniki

• IMG_4583.JPG
    IMG_4583.JPG
    88,9 KB · Wyświetleń: 83
Dziewczyny ja już po pierwszym USG :D spadł mi kamień z serca. Dzidzia około 8 tygodni, serduszko bije. Wszystko wygląda tak jak powinno <3 Odnośnie plamień to dowiedziałam się, że na początku ciąży bardzo często się zdarzają. Jeśli jest to malutka ilość i nie ma przy tym bólu brzucha to nie jest powód do niepokoju. Mam trochę za niskie ciśnienie, ale będziemy to monitorować. Kolejne USG za 3 tygodnie. Jak zobaczyłam maleństwo na ekranie to nie mogłam powstrzymać łez. Miłość od pierwszego wejrzenia :)
Przede wszystkim gratulacje! 😘
A jakie masz cisnienie? Ja jak sie czuje dobrze mam ok. 100/50, najwyzej 110/60, ale w weekend miałam mega ciężkie dni i tak z mamą doszłyśmy, że to mogło być niskie ciśnienie właśnie.

reklama
Gratulacje,super wieści❤️❤️masz w jakim tempie bije serduszko?bo ja się boje ,że u mnie za duże. Chociaż doktorka mówiła że ok

Ostatnia edycja:
Do góry