korneliajulia
Zaciekawiona BB
Kochana, ja to się zachowuje jak jakaś nienormalna jedno dnia szczęśliwa, drugiego płacze i szlocham jak damy sobie radę, kolejnego jeszcze zla nie wiadomo na co. Są dni kiedy wszystko na raz. Myslalam ze jak dowiem się ze jestem w ciąży to będę 3 metry nad ziemią się unosić, ale jednak u Mnie tak nie jest. Ciesze się, ale mam też takie wewnetrzne wątpliwości, obaw. Mimo że mam dom, kochającego męża, prace to jednak rzeczywistość wygląda inaczej. Może to kwestia czasu i wszystko nam się zmieni. ❤Matko dziewczyny a czy wami tez tak targają hormony ? u mnie dziś 7+4 w tamtym tygodniu dopadły mnie te mega wymioty ale lekarz przepisał leki fajnie pomogły co prawda muli mnie tak do południa ale to jest do przeżycia ale no normlanie nie mogę sobie poradzić ze swoimi emocjami jestem ogółem osobą dosyć impulsywną łatwo można mnie zdenerwować ale teraz to przechodzi ludzkie pojęcie i jednego dnia jestem normalnie jak osa lepiej nie podchodzić a drugiego mam tak zamulam że najchętniej bym cały dzień przeleżała w łóżku, zresztą spać mi się chce cały czas jestem po prostu tak niedojebana że nie wiem i dobija mnie ten stan mam nadzieję że to szybko przejdzie bo jest dramat też nie chce żeby było że narzekam bo ja się bardzo cieszę że się udało ale nie sądziła że ciąża od początku mnie tak przeora fizycznie i psychicznie w sumie
Ale nie jestem sama z tym❤