reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Gratuluje udanych wizyt 😘 mnie aż gotuje w środku, że lekarz z dupy nie przyszedł. Pewnie wróci opalony z chorobowego. Nic, muszę czekać. A może coś jest nie tak i będę żyć w niewiedzy 🙈

reklama
30 minutowy poranny spacer samo zdrowie! :)) Zimą dzidziuś też powinien być na świeżym powietrzu :) Żłobek zmobilizuje to wyjścia z domu :))
A tak to co będziecie tak siedzieli w 4rech ścianach? :)
I gratuluję, że wszystko na badaniach w porządku :)
Wiem wiem 😊. Już teraz widzę, że mam mniej siły na zabawę. Mam nadzieję, że będę mogła go wcześniej odbierać.
Dziękuję 😊.

Cieszę się, że jesteście wyrozumiałe w temacie mama w domu dziecko w żłobku. Czytałam trochę na różnych forach i eh aż żal kobieta kobiecie...

Ja po wizycie. Niestety ginekolog nie widziała zarodka. Coś było, zmierzyła i 0,4 mm bez FHR, a w zeszlym tygodniu było 0,8 i FHR164. Mam zrobić bete jutro i po 48h, za tydzień i USG i pewnie dopiero wtedy dostanę skierowanie do szpitala. Mówili, że poronienie nie powinno się powtórzyć, a u mnie dokładnie to samo, nawet ten sam tydzień...

Ja po wizycie. Niestety ginekolog nie widziała zarodka. Coś było, zmierzyła i 0,4 mm bez FHR, a w zeszlym tygodniu było 0,8 i FHR164. Mam zrobić bete jutro i po 48h, za tydzień i USG i pewnie dopiero wtedy dostanę skierowanie do szpitala. Mówili, że poronienie nie powinno się powtórzyć, a u mnie dokładnie to samo, nawet ten sam tydzień...
Przykro mi to słyszec. Trzymam kciuki, żeby było dobrze 😘 daj znać jutro po becie. Który to tydzień?

reklama
Do góry