Anitaaaa1993
Fanka BB :)
O proszę, fakt praktycznie identycznie :*U mnie było podobnie , też byłam u lekarza i wg usg 6+5 zarodek 0,77
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O proszę, fakt praktycznie identycznie :*U mnie było podobnie , też byłam u lekarza i wg usg 6+5 zarodek 0,77
Gratulacje :*O proszę, fakt praktycznie identycznie :*
30 minutowy poranny spacer samo zdrowie! ) Zimą dzidziuś też powinien być na świeżym powietrzu Żłobek zmobilizuje to wyjścia z domu )Dziękuję za słowa otuchy. Narazie mam zamiar przejść przez adaptacje. Zobaczymy jak się w tym wszystkim odnajdziemy .
Eh ja bym chciała na 4h a tutaj wychodzi prawie 6.
Jeszcze mam problem bo żłobek jest od nas oddalony o 2 przystanki autobusem albo dobry 30 minutowy spacer i nie wiem jak zima z rana to ogarnąć jak będzie zimno. Wiem szukam wymówek ale wiecie komunikacja miejska covid. Albo spacer w mrozie.
Mąż może zawozic ale na 6.30 a wg mnie za długo by tam siedział.
Ja niestety nie mam prawka.
Po wizycie zarodek jest serce bije i kamien z serca, że tylko jedno serce . Mąż się mnie dopytywał czy jeszcze może być tak że drugie dziecko się schowało
Przede wszystkim gratulacje!Dziewczyny ja już po pierwszym USG spadł mi kamień z serca. Dzidzia około 8 tygodni, serduszko bije. Wszystko wygląda tak jak powinno <3 Odnośnie plamień to dowiedziałam się, że na początku ciąży bardzo często się zdarzają. Jeśli jest to malutka ilość i nie ma przy tym bólu brzucha to nie jest powód do niepokoju. Mam trochę za niskie ciśnienie, ale będziemy to monitorować. Kolejne USG za 3 tygodnie. Jak zobaczyłam maleństwo na ekranie to nie mogłam powstrzymać łez. Miłość od pierwszego wejrzenia
Gratulacje,super wieścimasz w jakim tempie bije serduszko?bo ja się boje ,że u mnie za duże. Chociaż doktorka mówiła że okDziewczyny ja już po pierwszym USG spadł mi kamień z serca. Dzidzia około 8 tygodni, serduszko bije. Wszystko wygląda tak jak powinno <3 Odnośnie plamień to dowiedziałam się, że na początku ciąży bardzo często się zdarzają. Jeśli jest to malutka ilość i nie ma przy tym bólu brzucha to nie jest powód do niepokoju. Mam trochę za niskie ciśnienie, ale będziemy to monitorować. Kolejne USG za 3 tygodnie. Jak zobaczyłam maleństwo na ekranie to nie mogłam powstrzymać łez. Miłość od pierwszego wejrzenia