natala123456
Fanka BB :)
Ja dzisiaj dziewczyny jestem nie do życia. Kompletnie nic mi się nie chce. Najchętniej to polozylabym się i spała…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak pewnie będzie. Ja byłam 13.07 był to 6+5 i kruszynka miała 7,7 mm13 czerwca okres. 5+3? Lekarz powiedział, że widzi od 6
to tak jak jaJa dzisiaj dziewczyny jestem nie do życia. Kompletnie nic mi się nie chce. Najchętniej to polozylabym się i spała…
Na 20 min zamknęłam oko. Ale tylko zamknęłam bo nie zdarzyłam zasnac i moje dziecko mnie zaczęło dziubac „mama a to, mama a tamto” …. Idę robić obiad to może po obiedzie sobie zamule dłużej…to tak jak ja
to ja musialam wstac, zeby pracownikom pomoc.. grrr prawie jak z dziecmi!Na 20 min zamknęłam oko. Ale tylko zamknęłam bo nie zdarzyłam zasnac i moje dziecko mnie zaczęło dziubac „mama a to, mama a tamto” …. Idę robić obiad to może po obiedzie sobie zamule dłużej…
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Ser dżem i mc . Mięso mnie obrzydzalo .Tez tak uważam. I ja osobiście lepiej bede sie czula z brzuszkiem w bluzie czy kurtce niz w bluzeczce na ramiączkach
Do tego przyjdzie wiosna, lato i mozna wychodzic z malenstwem na spacery
Ja tez mam problem ze smrodem. Chodze po domu i szukam co tak smierdzi. Wacham wszystko po kolei i niby nic, a jak siadam to caly czas czuje jakby kuwete kota ale wcale z niej nie smierdzi jak wącham, zwariowac mozna
A jem glownie kanapki z serem, ewentualnie dzemem. I mcdonald mi wchodzi
Mezowi nie gotuje bo nie jestem w stanie nic smażyć i nie moge zniesc widoku surowego miesa.
Jako marcowa mama potwierdzam, że termin idealny. Nie wyobrażam sobie w ten upał być na końcówce ciąży.też mi się wydaje dziewczyny że termin mamy super. Maluszkom będzie tylko coraz cieplej na spacerach.
Ja czasami jak gwałtownie wstanę z łóżka, poczuje ból, nie jest to ból ciągły.Dziewczyny mialyscie moze tak.. opisze sytuacje. Lezalam na sofie, i tak szybko wstalam bo sie wystraszylam bo cos zlecialo i teraz mnie boli caly czas podbrzusze miala ktoras z Was tak?
na początku też tak miałam. A teraz ciężko mi lodówkę otworzyćA ja mam apetyt jak nigdy
Tylko cycki dają znać, że ciąża.