reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Mąż się śmiał, że przez pół roku nic nie czułam (miałam covida) a teraz nagle taki mam wyczulony węch🤣

Mi się ten nasz termin bardzo podoba! Bociany zaczynają przylatywać do Polski i przynosić nam małe bobaski ♥️
A potem coraz cieplej na spacerach!
I już się maleństwo odkopie z pierwszych dni życia i w wakacje można zaznajamiać bobaska z naturą 😁

reklama
Witam dziewczyny :) codziennie was czytam ale w końcu się zdecydowałam do was dołączyć :) w kwietniu poroniłam puste jajo :/ mimo ogromnego strachu i zwąpienia stwierdziliśmy że działamy dalej. W dzień ojca dowiedzieliśmy się o ciąży więc radości było co nie miara. Termin wg miesiączki mam na 06.03.2023 :) Dodam że jest to moja 4 ciąża , mam już córkę z marca 2015 i syna z lutego 2020 więc zapowiada się ciekawie :) Obecnie 7+4 no i pochwale się że w poniedziałek byłam na usg i był już widać dzieciątko z serduszkiem :)

ja od wczoraj nie nadaje się do niczego. Głowa mnie boli, jeść mi się nie chce, słaba jestem jak nie wiem co. I teraz zastanawiam się czy to nasilone objawy ciąży czy mogły na to wpłynąć też leki bo mam zwiększoną dawkę duphastonu
mam podobnie, zadyszka mnie łapie jak wchodzę po schodach. Dziś poszłam zrobić badania, bo ostatnio tak słabo się czułam jak mi tsh w ciąży podskoczyło.

A co do jedzenia ja mam tak dziewczyny, ze jadłam bułkę z szynka i sałata lodowa - ale dzisiaj jak sobie o tym pomyślałam to miałam ciarki i automatycznie mi się zle zrobiło 😂
W sumie to nie mam na nic ochoty! Jak sobie o czymś pomyśle to i tak nie jest dobrze bo nie mam na to kompletnie ochoty! Mój już dostaje na głowę bo poprosiłam go żeby pomógł mi się zastanowić co bym mogła zjeść, wymienił wszystkie potrawy przez cały dzień i nic mi nie pasuje xd patrząc na mnie to nie jest normalne bo generalnie nie mam problemow i wiem co lubię i lubię jest dzień w dzień to samo a teraz jest wielka D. 😂
mam dokładnie to samo😂😂😂

Jestem po USG, widoczny pęcherzyk ciążowy, ale zarodka jeszcze nie widać. Z racji starań i tej nieszczęsnej bety mam brać duphaston. Czekać cierpliwie do następnej wizyty.
nie martw się, ja tez widziałam pusty pęcherzyk.. musimy cierpliwie czekać bez nerwów 😇 wiem, ze łatwo się mówi a ciężej to wdrożyć w życie ale musimy czekać :)

reklama
Jestem po USG, widoczny pęcherzyk ciążowy, ale zarodka jeszcze nie widać. Z racji starań i tej nieszczęsnej bety mam brać duphaston. Czekać cierpliwie do następnej wizyty.

Ja om 2 czerwca a w ten poniedziałek na usg widzialam tylko pęcherzyk
W sumie to było już 3 usg bo tak się stresowałam, ale dalam na luz i czekam spokojnie do 5 sierpnia na kolejną wizytę. Stwierdziłam ze bedzie co ma być bo my na to wpływu nie mamy. Jakieś tam objawy ciążowe mam ale chyba dopiero jak zobaczę serduszko to poczuje się jak w ciąży 😂😂

Do góry