reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny mialyscie moze tak.. opisze sytuacje. Lezalam na sofie, i tak szybko wstalam bo sie wystraszylam bo cos zlecialo i teraz mnie boli caly czas podbrzusze ☹️ miala ktoras z Was tak?

Tez tak uważam. I ja osobiście lepiej bede sie czula z brzuszkiem w bluzie czy kurtce niz w bluzeczce na ramiączkach ;)
Do tego przyjdzie wiosna, lato i mozna wychodzic z malenstwem na spacery :)

Ja tez mam problem ze smrodem. Chodze po domu i szukam co tak smierdzi. Wacham wszystko po kolei i niby nic, a jak siadam to caly czas czuje jakby kuwete kota 🙈 ale wcale z niej nie smierdzi jak wącham, zwariowac mozna 😄
A jem glownie kanapki z serem, ewentualnie dzemem. I mcdonald mi wchodzi 🙈
Mezowi nie gotuje bo nie jestem w stanie nic smażyć i nie moge zniesc widoku surowego miesa.
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Ser dżem i mc 😄. Mięso mnie obrzydzalo 😄.
też mi się wydaje dziewczyny że termin mamy super. Maluszkom będzie tylko coraz cieplej na spacerach.
Jako marcowa mama potwierdzam, że termin idealny. Nie wyobrażam sobie w ten upał być na końcówce ciąży.
A w marcu już fajna pogoda na spacery.
Podobno pierwszy spacer z dzieckiem musi być krótki, a my jak z mezem ruszyliśmy z wózkiem to chyba na 2h bo pogoda sprzyjała.🙈

Ja się cieszyłam, że nie czuje się ciążowo a dziś rano nieziemskie mdłości.

Hmm my chyba powiemy po pierwszym usg. Nie dam rady dłużej ukrywać. Dziś była moja mama i bacznie obserwowała mój wystający brzuch (wie że się staramy).
A dość drobna u góry jestem i niestety już wywaliło mi brzuszek 🤷.

Wróciłam do domu z pracy, nie mam siły i jest mi okropnie niedobrze. Czuję brzuch pod biustem. Wczoraj już się dobrze czułam, delikatne mdłości, dziś znowu i właśnie o takich godzinach mnie bierze. Niestety syn ma na obiad dziś pizze, ale on akurat zadowolony.

reklama
Do góry