reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

A po mnie nic nie widać narazie. Byliśmy 10dni nad morzem niedawno, nazarlam się fast foodów i mi baniak wydymalo 🤣 Wypadałoby teraz go zrzucić, ale to nie takie proste będzie 🤣 U nas prędzej pomyślą że się mi przytyło niż zaciążyło. Ale w 12 tyg powiemy najbliższym tylko i dzieciom. Narazie mam fazę na sprzątanie pokoi i wyrzucanie zbędnych rzeczy. Robimy remont w sierpniu, więc głowę odciążę od myślenia o prenatalnych

reklama
Wybaczcie, że tak z pupy piszę, ale tak podczytuje Was i kibicuję (sama sobie kibicowałam, żeby być marcowką, ale nie udalo sie 😛), żeby dzidzie zdrowo rosły w brzuszkach 😊
Natomiast zmartwiłam się, że @palmtree nie pisze od kilku dni? Czy wszystko ok u niej? Miała trochę stresów z tymi lekarzami...
Hej, hej dziewczyny :)
W sumie wszystko jest ok na razie. Szykuję się na urlop i remont łazienki i nie ogarniam. Czytam Was, ale co się biorę do pisania, to coś mnie odciągnie i potem tracę wątek.
Na razie biorę sobie dupka i się nie denerwuję. Wczoraj miałam mieć lekarza na NFZ, ale mi odwołali, bo lekarz chory. W sumie i tak chyba byłoby za szybko, bo na izbie przyjęć powiedzieli, że optymalnie zgłosić się do kontroli za 7-14 dni a byłoby 5 z hakiem.
Umówiłam się prywatnie na poniedziałek i... też mi odwołali tę wizytę.. 🤦🤯 Dostałam sms "wizyta została odwołana, przepraszamy za niedogodności".
No i naszukałam się, żeby znaleźć coś sensownego i idę we wtorek wieczorem prywatnie. Więc to będzie moja chwila prawdy. Nastawiam się, że może być różnie, objawy mam - senność, problem z jedzeniem, mdłości, obrzydzenie, piersi bolą o wiele bardziej niż w pierwszej ciąży. Ale nie wiem czy to nie jest efekt duphastonu.

Hej, hej dziewczyny :)
W sumie wszystko jest ok na razie. Szykuję się na urlop i remont łazienki i nie ogarniam. Czytam Was, ale co się biorę do pisania, to coś mnie odciągnie i potem tracę wątek.
Na razie biorę sobie dupka i się nie denerwuję. Wczoraj miałam mieć lekarza na NFZ, ale mi odwołali, bo lekarz chory. W sumie i tak chyba byłoby za szybko, bo na izbie przyjęć powiedzieli, że optymalnie zgłosić się do kontroli za 7-14 dni a byłoby 5 z hakiem.
Umówiłam się prywatnie na poniedziałek i... też mi odwołali tę wizytę.. 🤦🤯 Dostałam sms "wizyta została odwołana, przepraszamy za niedogodności".
No i naszukałam się, żeby znaleźć coś sensownego i idę we wtorek wieczorem prywatnie. Więc to będzie moja chwila prawdy. Nastawiam się, że może być różnie, objawy mam - senność, problem z jedzeniem, mdłości, obrzydzenie, piersi bolą o wiele bardziej niż w pierwszej ciąży. Ale nie wiem czy to nie jest efekt duphastonu.
Heeej🙂 dobrze,że jest ok 🙂 i będzie tak dalej,daj znać po wizycie ❤️❤️❤️

reklama
Dziewczyny a jak sobie radzicie z bólem głowy? Dzisiaj czuje się strasznie słabo i do tego strasznie boli mnie głowa

Do góry