spelnicmarzenie
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja nie wiem jak Wy ale ja się wzruszam jak widzę Wasze zdjęcia usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez słyszałam od ciężarnych, ze to działaŚliwki. Takie "domowe" mocno ususzone, poł szklanki, na noc zalane wrzątkiem i rano wodę koniecznie wypić (nie wylewać) i zjeść namoczone śliwki. U mnie podziałało idealnie dużo wody też powinno pomóc
A na mnie nie działa nic za bardzo oprócz stresu wtedy najpierw kibelek później sprawy czasami coś zadziała,będę próbowała te śliwki w wodzietez słyszałam od ciężarnych, ze to działa
Też dobra wiadomośćJa po wizycie. Na razie widać pęcherzyk w macicy. I na ten moment tyle. Podobno wszystko jest dobrze. Mam kolejną wizytę za 2 tygodnie, wiec liczę na serduszko
Mnie cały dzień bolała z malutkimi przerwamiDziewczyny a jak sobie radzicie z bólem głowy? Dzisiaj czuje się strasznie słabo i do tego strasznie boli mnie głowa
Jeżeli nie ma zabarwienia brązowego, czerwonego to myślę, że nie masz się czym martwićDziewczyny, Help
Na majtkach (wybaczcie, ze wale prosto z mostu ale nie jesteśmy dziećmi a chcemy je mieć ) mam śluz, żółty - zawsze jak to tłumacze lekarzom w innym języku to jest taki: jak smarki z nosa jak się jest przeziębionym, ciągnące lub śluz owulacyjny ale żółty. Jest go tyle jak drażetka m&m’s taki mały czopek..
nigdy nie słyszałam, żeby ktoś miał taki śluz w ciąży
No właśnie jaNo właśnie jak to jestem z tym ciałkiem żółtym na jajniku ja mam na obu a na razie jeden pęcherzyk z zarodkiem, miała tak któraś?
A co twój lekarz na to, bo mnie powiedział ze może się pojawić drugi pęcherzykNo właśnie ja