reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

A po mnie nic nie widać narazie. Byliśmy 10dni nad morzem niedawno, nazarlam się fast foodów i mi baniak wydymalo 🤣 Wypadałoby teraz go zrzucić, ale to nie takie proste będzie 🤣 U nas prędzej pomyślą że się mi przytyło niż zaciążyło. Ale w 12 tyg powiemy najbliższym tylko i dzieciom. Narazie mam fazę na sprzątanie pokoi i wyrzucanie zbędnych rzeczy. Robimy remont w sierpniu, więc głowę odciążę od myślenia o prenatalnych

reklama
Wybaczcie, że tak z pupy piszę, ale tak podczytuje Was i kibicuję (sama sobie kibicowałam, żeby być marcowką, ale nie udalo sie 😛), żeby dzidzie zdrowo rosły w brzuszkach 😊
Natomiast zmartwiłam się, że @palmtree nie pisze od kilku dni? Czy wszystko ok u niej? Miała trochę stresów z tymi lekarzami...
Hej, hej dziewczyny :)
W sumie wszystko jest ok na razie. Szykuję się na urlop i remont łazienki i nie ogarniam. Czytam Was, ale co się biorę do pisania, to coś mnie odciągnie i potem tracę wątek.
Na razie biorę sobie dupka i się nie denerwuję. Wczoraj miałam mieć lekarza na NFZ, ale mi odwołali, bo lekarz chory. W sumie i tak chyba byłoby za szybko, bo na izbie przyjęć powiedzieli, że optymalnie zgłosić się do kontroli za 7-14 dni a byłoby 5 z hakiem.
Umówiłam się prywatnie na poniedziałek i... też mi odwołali tę wizytę.. 🤦🤯 Dostałam sms "wizyta została odwołana, przepraszamy za niedogodności".
No i naszukałam się, żeby znaleźć coś sensownego i idę we wtorek wieczorem prywatnie. Więc to będzie moja chwila prawdy. Nastawiam się, że może być różnie, objawy mam - senność, problem z jedzeniem, mdłości, obrzydzenie, piersi bolą o wiele bardziej niż w pierwszej ciąży. Ale nie wiem czy to nie jest efekt duphastonu.

Hej, hej dziewczyny :)
W sumie wszystko jest ok na razie. Szykuję się na urlop i remont łazienki i nie ogarniam. Czytam Was, ale co się biorę do pisania, to coś mnie odciągnie i potem tracę wątek.
Na razie biorę sobie dupka i się nie denerwuję. Wczoraj miałam mieć lekarza na NFZ, ale mi odwołali, bo lekarz chory. W sumie i tak chyba byłoby za szybko, bo na izbie przyjęć powiedzieli, że optymalnie zgłosić się do kontroli za 7-14 dni a byłoby 5 z hakiem.
Umówiłam się prywatnie na poniedziałek i... też mi odwołali tę wizytę.. 🤦🤯 Dostałam sms "wizyta została odwołana, przepraszamy za niedogodności".
No i naszukałam się, żeby znaleźć coś sensownego i idę we wtorek wieczorem prywatnie. Więc to będzie moja chwila prawdy. Nastawiam się, że może być różnie, objawy mam - senność, problem z jedzeniem, mdłości, obrzydzenie, piersi bolą o wiele bardziej niż w pierwszej ciąży. Ale nie wiem czy to nie jest efekt duphastonu.
Heeej🙂 dobrze,że jest ok 🙂 i będzie tak dalej,daj znać po wizycie ❤️❤️❤️

reklama
Dziewczyny a jak sobie radzicie z bólem głowy? Dzisiaj czuje się strasznie słabo i do tego strasznie boli mnie głowa

Do góry