reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dzwonił do mnie lekarz w sprawie bety. Powiedział, że beta jest nienajgorsza, ale na usg przy takiej becie powinno być lepiej coś widać. Jutro rano jadę na kolejne usg do niego. I uprzedził, że gdyby mnie zaczęło coś boleć lub pojawiło się krwawienie, to koniecznie do szpitala. 😓
Trzymamy mocno kciuki!!! Będzie na pewno wszystko ok! Masz piękna betę i normalny, profesjonalny lekarz dostrzeże pęcherzyk w macicy i Cię uspokoi. Dla mnie to żaden lekarz! Jak może nie potrafić obsługiwać nowego sprzętu!!! Chore! Wstyd! Tylko świadczy o jego braku kompetencji. A nawet pomijając jego ,, niezdarność,, to w takim wypadku w ogóle nie powinien się wypowiadać odnośnie ciąży!!! Dopiero po dokładnym badaniu USG. Jestem przekonana że dzisiejsza wizyta Cię uspokoi i będziesz zadowolona! 💪❤️❤️ Trzymam mocno kciuki!!

Cześć. Sprzedam detektor tetna płodu Angel Sounds mini. Kupiłam go w zeszłym roku . Służył mi do ostatniego tygodnia Ciąży . Tętno wykrywa ok 12tyg. Ja znajdowalam tętno ok11tyg.Całkowicie bezpieczny, kupiony oczywiście po konsultacji z ginekologiem. Dużo pomagał mi na początku ciąży gdy jeszcze nie czułam ruchów. W 3trym też baardzo się przydał gdy leniwa córcia nie kopała. Także ja polecam 🥰
Cena 99zl pozdrawiam czerwcowa mama 2022 :)
IMG_20220712_194541.jpg

Dziewczyny,

Wszystko jest ok! Ciąża 5+6. W macicy. Nic złego na tym etapie się nie dzieje! Beta ok. Progesteron ok. Ulżyło mi. To było najlepiej wydane 300 zl. 😅😅
Wiedziałam ze tak powiesz po wizycie 😍 powinnaś jutro isc z paragonem do tego niby lekarza o zwrot pieniędzy za dzisiejsza wizytę, te 300 zł za te nerwy jakimi Ciebie nafaszerował to i tak będzie niska cena! Super ze jest okey ❤️

reklama
Do góry