Karooola28
Fanka BB :)
3mamy kciuki!Właśnie jadę, trudno, wydam 300 zl, ale będę spokojniejsza.
Jakiś konował a nie lekarz, powinien Cię uspokoić a nie stresować!
Na jakiej podstawie on takie rzeczy mówi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3mamy kciuki!Właśnie jadę, trudno, wydam 300 zl, ale będę spokojniejsza.
Trzymamy mocno kciuki!!! Będzie na pewno wszystko ok! Masz piękna betę i normalny, profesjonalny lekarz dostrzeże pęcherzyk w macicy i Cię uspokoi. Dla mnie to żaden lekarz! Jak może nie potrafić obsługiwać nowego sprzętu!!! Chore! Wstyd! Tylko świadczy o jego braku kompetencji. A nawet pomijając jego ,, niezdarność,, to w takim wypadku w ogóle nie powinien się wypowiadać odnośnie ciąży!!! Dopiero po dokładnym badaniu USG. Jestem przekonana że dzisiejsza wizyta Cię uspokoi i będziesz zadowolona! Trzymam mocno kciuki!!Dzwonił do mnie lekarz w sprawie bety. Powiedział, że beta jest nienajgorsza, ale na usg przy takiej becie powinno być lepiej coś widać. Jutro rano jadę na kolejne usg do niego. I uprzedził, że gdyby mnie zaczęło coś boleć lub pojawiło się krwawienie, to koniecznie do szpitala.
Trzymam kciuki! Daj znać jak po wizycie.Właśnie jadę, trudno, wydam 300 zl, ale będę spokojniejsza.
Też ciągle zaglądamI jak tam @palmtree ? Coś już wiadomo?
Wiedziałam ze tak powiesz po wizycie powinnaś jutro isc z paragonem do tego niby lekarza o zwrot pieniędzy za dzisiejsza wizytę, te 300 zł za te nerwy jakimi Ciebie nafaszerował to i tak będzie niska cena! Super ze jest okeyDziewczyny,
Wszystko jest ok! Ciąża 5+6. W macicy. Nic złego na tym etapie się nie dzieje! Beta ok. Progesteron ok. Ulżyło mi. To było najlepiej wydane 300 zl.
Super wiadomość ! Tak czułam -mowilamDziewczyny,
Wszystko jest ok! Ciąża 5+6. W macicy. Nic złego na tym etapie się nie dzieje! Beta ok. Progesteron ok. Ulżyło mi. To było najlepiej wydane 300 zl.
też tak obstawiam. O pustym pęcherzyku nie ma co mówić na tym etapie. Dlatego nie ma co się za bardzo spieszyć z wizytami, bo to niepotrzebny stres.Może ciąża jest młodsza i dlatego nic nie widać, może się jeszcze pokaże