reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dzwonił do mnie lekarz w sprawie bety. Powiedział, że beta jest nienajgorsza, ale na usg przy takiej becie powinno być lepiej coś widać. Jutro rano jadę na kolejne usg do niego. I uprzedził, że gdyby mnie zaczęło coś boleć lub pojawiło się krwawienie, to koniecznie do szpitala. 😓
Trzymamy mocno kciuki!!! Będzie na pewno wszystko ok! Masz piękna betę i normalny, profesjonalny lekarz dostrzeże pęcherzyk w macicy i Cię uspokoi. Dla mnie to żaden lekarz! Jak może nie potrafić obsługiwać nowego sprzętu!!! Chore! Wstyd! Tylko świadczy o jego braku kompetencji. A nawet pomijając jego ,, niezdarność,, to w takim wypadku w ogóle nie powinien się wypowiadać odnośnie ciąży!!! Dopiero po dokładnym badaniu USG. Jestem przekonana że dzisiejsza wizyta Cię uspokoi i będziesz zadowolona! 💪❤️❤️ Trzymam mocno kciuki!!

Cześć. Sprzedam detektor tetna płodu Angel Sounds mini. Kupiłam go w zeszłym roku . Służył mi do ostatniego tygodnia Ciąży . Tętno wykrywa ok 12tyg. Ja znajdowalam tętno ok11tyg.Całkowicie bezpieczny, kupiony oczywiście po konsultacji z ginekologiem. Dużo pomagał mi na początku ciąży gdy jeszcze nie czułam ruchów. W 3trym też baardzo się przydał gdy leniwa córcia nie kopała. Także ja polecam 🥰
Cena 99zl pozdrawiam czerwcowa mama 2022 :)
IMG_20220712_194541.jpg

Dziewczyny,

Wszystko jest ok! Ciąża 5+6. W macicy. Nic złego na tym etapie się nie dzieje! Beta ok. Progesteron ok. Ulżyło mi. To było najlepiej wydane 300 zl. 😅😅
Wiedziałam ze tak powiesz po wizycie 😍 powinnaś jutro isc z paragonem do tego niby lekarza o zwrot pieniędzy za dzisiejsza wizytę, te 300 zł za te nerwy jakimi Ciebie nafaszerował to i tak będzie niska cena! Super ze jest okey ❤️

reklama
Do góry