reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Ja jestem po konsultacji z moją gin i mam zrobić w piątek B-hcg, ale będę ją robiła między czesaniem, a makijażem ślubnym 😅 dodatkowo dostałam już receptę na zastrzyki z heparynę. Czy któraś z Was też przyjmuje heparynę? Będzie to mój pierwszy raz i trochę mam obawy.
No to będziesz miała bezalkoholowe wesele ;)

reklama
Dziewczyny,

Wszystko jest ok! Ciąża 5+6. W macicy. Nic złego na tym etapie się nie dzieje! Beta ok. Progesteron ok. Ulżyło mi. To było najlepiej wydane 300 zl. 😅😅
No i dlatego ja bulę mojej bez mrużenia okiem. Znamy się jak łyse konie od 24 lat, prowadziła moje 3 ciąże, dzięki niej moje drugie dziecko jest zdrowe, a może nawet dzięki niej żyje. Jest po prostu świetnym fachowcem, takim warto więcej zapłacić i wiedzieć, że wszystko będzie dobrze. Świetnie, że się zdecydowałaś pójść. Temu jutrzejszemu lekarzowi już bym nie dała drugiej szansy :/

Przesyłam słońce z Hiszpańskiego San Sebastian!
Jak pięknie 😍 I piesio jest z Wami ♥ Jak znosicie podróż? Nie wymiotujecie? 😁

Hej :) po USG i beta hcg.Według apki 15.03 !
Było coś widać na USG? Też nam termin na 15/16.03 i jutro idę na pierwsze USG 😄

Ja jestem po konsultacji z moją gin i mam zrobić w piątek B-hcg, ale będę ją robiła między czesaniem, a makijażem ślubnym 😅 dodatkowo dostałam już receptę na zastrzyki z heparynę. Czy któraś z Was też przyjmuje heparynę? Będzie to mój pierwszy raz i trochę mam obawy.
O to się będzie działo :-D Ja robię zastrzyki, trzeba chwycić fałd skóry i wbić zastrzyk cały ok 5cm od pępka tzn tego pęcherzyka się nie usuwa wcześniej, wstrzykujesz razem z nim. Będzie dobrze 😁 280 dni trwa ciąża 🤣

Jutro będę pierwsza w gabinecie u mojego gina. Ale badanie bety i proga mnie uspokoiło 😍

Jak pięknie 😍 I piesio jest z Wami ♥ Jak znosicie podróż? Nie wymiotujecie? 😁

Było coś widać na USG? Też nam termin na 15/16.03 i jutro idę na pierwsze USG 😄

O to się będzie działo :-D Ja robię zastrzyki, trzeba chwycić fałd skóry i wbić zastrzyk cały ok 5cm od pępka tzn tego pęcherzyka się nie usuwa wcześniej, wstrzykujesz razem z nim. Będzie dobrze 😁 280 dni trwa ciąża 🤣

Jutro będę pierwsza w gabinecie u mojego gina. Ale badanie bety i proga mnie uspokoiło 😍
wszyscy znoszą podróż super, ja nawet lepiej niż zwykle, bo nigdy nie mogłam za dużo siedzieć na telefonie, bo mnie myliło (za dzieciaka miałam straszną chorobę lokomocyjną), a teraz luzik 😂 Czułam się średnio w Polsce, jak przekroczyliśmy pierwszą granicę, to jak ręką odjął 🤣 Niedawno poczułam jak mi coś cieknie dosłownie po nogach (bo mam sukienkę), już sobie myślę oho, zaczyna się… Dotykam, a tam przezroczysty śluz się leje 😅 Miałam tak samo z córką, myślałam, że to okres, a to zwyczajne zalewanie śluzem 🤦‍♀️😂

reklama
Do góry