reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

To tylko ja się nie szczepilam na covid ?

Wiecie co,w nocy poszłam siku i przy siku wszystko ok,wróciłam na łóżko i jak by mnie tam w macicy tak hmmm piekło ?jak by skóra pod spodem piekła i to tak jak by do krocza przeszło.

Co do libido moje też na ziemii 😁
Ja nie jestem zaszczepiona 👋🏻 ☺️
Wszystkie zaraz będziecie po 1 wizycie. Mi moją jeszcze przesunęli na 26 😛 No nic, będę ostatnia.
Nie będziesz 😜 ja mam 1 sierpnia. Ale nie wiem jak wytrzymam do tego czasu… ale nie chce się już tym razem cieszyć za szybko. Akurat będzie 8 tc wiec albo serduszko będzie biło i będzie okey albo będę musiała się pożegnać. Ale wierze ze będzie dobrze ✊ dla mnie ten 8tc jest teraz bardzo kluczowy…
Cześć dziewczyny! Przygarniecie kropka? 🥺 Test z dzisiaj rana, blada kreska, ale mam nadzieję, że pójdzie to w dobrym kierunku. Wybaczcie, ale nie dam rady Was nadrobić (153 strony 😳) 😉
jasne Kochanie, ze przygarniemy! ❤️ Trzymam mocno kciuki na rozbujanie! ✊
Wiecie co ja nie pamiętam wcale która z nas jest na jakim etapie🙂przypomniesz tydzień?
Mi z om wychodzi 11 marca ☺️

reklama
Ja już po wizycie..
Z om wychodzi 5t5d a na usg dalej sam pecherzym który tydzień temu mial 0.16mm a dzisiaj 0.37mm.. gin kazal przyjść dopiero po 20 nie wcześniej niż za 1.5tyg i albo bedzie zarodek albo będziemy usuwać pusty pecherzyk..
Może ciąża jest młodsza i dlatego nic nie widać, może się jeszcze pokaże 😘

Ja już po wizycie..
Z om wychodzi 5t5d a na usg dalej sam pecherzym który tydzień temu mial 0.16mm a dzisiaj 0.37mm.. gin kazal przyjść dopiero po 20 nie wcześniej niż za 1.5tyg i albo bedzie zarodek albo będziemy usuwać pusty pecherzyk..
Jakieś dziwne te wymiary pecherzyka, napewno dobrze przepisałaś? Ciąża może być młodsza, chyba powinien ci napisać na tym wydruku usg który tydzień z rozmiaru pecherzyka. Ja mam z OM 4+3 a z rozmiaru 4+5. A jak beta, badalas przyrost?

Jakieś dziwne te wymiary pecherzyka, napewno dobrze przepisałaś? Ciąża może być młodsza, chyba powinien ci napisać na tym wydruku usg który tydzień z rozmiaru pecherzyka. Ja mam z OM 4+3 a z rozmiaru 4+5. A jak beta, badalas przyrost?

Przepraszam to ja zle przepisałam, w 4t5d było 0.16cm teraz jest 0.37cm

Bety nie badałam i chyba jutro to zrobię ale przy pustym pęcherzyku beta chyba też rosnie

reklama
Ja jestem po konsultacji z moją gin i mam zrobić w piątek B-hcg, ale będę ją robiła między czesaniem, a makijażem ślubnym 😅 dodatkowo dostałam już receptę na zastrzyki z heparynę. Czy któraś z Was też przyjmuje heparynę? Będzie to mój pierwszy raz i trochę mam obawy.

Do góry