reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

To tylko ja się nie szczepilam na covid ?

Wiecie co,w nocy poszłam siku i przy siku wszystko ok,wróciłam na łóżko i jak by mnie tam w macicy tak hmmm piekło ?jak by skóra pod spodem piekła i to tak jak by do krocza przeszło.

Co do libido moje też na ziemii 😁
Ja nie jestem zaszczepiona 👋🏻 ☺️
Wszystkie zaraz będziecie po 1 wizycie. Mi moją jeszcze przesunęli na 26 😛 No nic, będę ostatnia.
Nie będziesz 😜 ja mam 1 sierpnia. Ale nie wiem jak wytrzymam do tego czasu… ale nie chce się już tym razem cieszyć za szybko. Akurat będzie 8 tc wiec albo serduszko będzie biło i będzie okey albo będę musiała się pożegnać. Ale wierze ze będzie dobrze ✊ dla mnie ten 8tc jest teraz bardzo kluczowy…
Cześć dziewczyny! Przygarniecie kropka? 🥺 Test z dzisiaj rana, blada kreska, ale mam nadzieję, że pójdzie to w dobrym kierunku. Wybaczcie, ale nie dam rady Was nadrobić (153 strony 😳) 😉
jasne Kochanie, ze przygarniemy! ❤️ Trzymam mocno kciuki na rozbujanie! ✊
Wiecie co ja nie pamiętam wcale która z nas jest na jakim etapie🙂przypomniesz tydzień?
Mi z om wychodzi 11 marca ☺️

reklama
Ja już po wizycie..
Z om wychodzi 5t5d a na usg dalej sam pecherzym który tydzień temu mial 0.16mm a dzisiaj 0.37mm.. gin kazal przyjść dopiero po 20 nie wcześniej niż za 1.5tyg i albo bedzie zarodek albo będziemy usuwać pusty pecherzyk..
Może ciąża jest młodsza i dlatego nic nie widać, może się jeszcze pokaże 😘

Ja już po wizycie..
Z om wychodzi 5t5d a na usg dalej sam pecherzym który tydzień temu mial 0.16mm a dzisiaj 0.37mm.. gin kazal przyjść dopiero po 20 nie wcześniej niż za 1.5tyg i albo bedzie zarodek albo będziemy usuwać pusty pecherzyk..
Jakieś dziwne te wymiary pecherzyka, napewno dobrze przepisałaś? Ciąża może być młodsza, chyba powinien ci napisać na tym wydruku usg który tydzień z rozmiaru pecherzyka. Ja mam z OM 4+3 a z rozmiaru 4+5. A jak beta, badalas przyrost?

Jakieś dziwne te wymiary pecherzyka, napewno dobrze przepisałaś? Ciąża może być młodsza, chyba powinien ci napisać na tym wydruku usg który tydzień z rozmiaru pecherzyka. Ja mam z OM 4+3 a z rozmiaru 4+5. A jak beta, badalas przyrost?

Przepraszam to ja zle przepisałam, w 4t5d było 0.16cm teraz jest 0.37cm

Bety nie badałam i chyba jutro to zrobię ale przy pustym pęcherzyku beta chyba też rosnie

reklama
Ja jestem po konsultacji z moją gin i mam zrobić w piątek B-hcg, ale będę ją robiła między czesaniem, a makijażem ślubnym 😅 dodatkowo dostałam już receptę na zastrzyki z heparynę. Czy któraś z Was też przyjmuje heparynę? Będzie to mój pierwszy raz i trochę mam obawy.

Do góry