Ja dziś w miarę ,ale ostatnie dni nie miałam siły wstać z łóżka,jak leżała ok w miarę jak wstałam od razu mulenie na żołądku. No i jedzenie nie idzie ,a jak pójdzie to zaraz w gardle stoi i żołądek boliDziewczyny, a powiedzcie mi jak się czujecie? Macie już jakieś objawy, czy przechodzicie ciążę jak niektórzy COVID - bezobjawowo?
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Nieeee, ja wizytuje 19 lipca, wiem że i tak za wcześnie, ale już pójdęDziewczyny macie już pierwsze wizyty za sobą ? Ja byłam dzisiaj i był tylko mini pęcherzyk, wg aplikacji dzisiaj 5+2d. Jak u was ?
30secondtomars
Zaciekawiona BB
To tylko ja z was mam tak wilczy apetyt ? ja z objawów jeszcze czasami płacz
Mnie bolą pachwiny i plecy.. ale apetyt też jest, szczególnie na mięsko;DTo tylko ja z was mam tak wilczy apetyt ? ja z objawów jeszcze czasami płacz
30secondtomars
Zaciekawiona BB
Ja miałam już pierwszą wizytę za sobą, ale to ze względu na poprzednie dwa poronienia. A następna w czwartek, bo chciał mnie zobaczyć mój ginekolog, bo później urlopuje.Nieeee, ja wizytuje 19 lipca, wiem że i tak za wcześnie, ale już pójdę
I jak ? Było coś widać?Ja miałam już pierwszą wizytę za sobą, ale to ze względu na poprzednie dwa poronienia. A następna w czwartek, bo chciał mnie zobaczyć mój ginekolog, bo później urlopuje.
30secondtomars
Zaciekawiona BB
Ja co chwilę mam na coś innego ochotę a z objawów jeszcze przypomniałam sobie o bolu przy rozciąganiu się macicyMnie bolą pachwiny i plecy.. ale apetyt też jest, szczególnie na mięsko;D
30secondtomars
Zaciekawiona BB
Za wcześniej jeszcze wtedy było ale zbadał mnie, porozmawiał, uspokajał i przepisal leki i zastrzykiI jak ? Było coś widać?
reklama
MamaR
Fanka BB :)
Mnie brzuch cały czas boli i mam zgagę To moja 5 ciąża więc już się przyzwyczaiłam.Dziewczyny, a powiedzcie mi jak się czujecie? Macie już jakieś objawy, czy przechodzicie ciążę jak niektórzy COVID - bezobjawowo?
Na wizytę pójdę dopiero 20.07 będzie to 6+1