reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Mam pierwszą betę (jutro dzień spodziewanej miesiączki) - oby rosła 🤞

Załączniki

• IMG_0837.jpg
    IMG_0837.jpg
    134,6 KB · Wyświetleń: 92
reklama
rany 😁 powiem wam, że dopóki nie okazało się że mamy problemy z niepłodności to też sobie jakieś tam założenia robiłam. A teraz modlę się po prostu o choć jedno zdrowe dzieciątko 🙈🥰
To tak jak ja, w ogóle z Wami tu o imionach rozmawiam itd, ale na żywo to najchętniej bym do samego porodu nic nikomu nie mówiła, żeby nie zapeszać ;)

O w takich 🙂 mój tato był z bliźniaków także wiecie. Betę robiłam jakoś 4t4d chyba czy 4t3d.
I nie było przyrostu dużego bo jakieś 38% wręcz malutko a doktorka stwierdziła że oba są ok. Może przy takich wysokich jak czytałam powyżej 6.000 nie podwoi się o 66% w 48h a po 72

Załączniki

• Screenshot_2022-07-05-15-00-19-158_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-07-05-15-00-19-158_com.miui.gallery.jpg
    119,2 KB · Wyświetleń: 85
Dobra to czemu moja beta w 4tygodniu wyniosła aż 5800? No i nie podwoiła się bo kolejna 8008,Doktorka powiedziała że jest prawidłowa i pierwsza jak i powtórka... Nie miałam na starcie tej mniejszej jak u Was tylko od razu 5800.
ale Ty miałaś w ogóle zupełnie inne zakresy bet. U mnie minimalna beta pozytywna to 5.00 a u Ciebie było chyba 500 czy 50 o ile pamiętam.

O w takich 🙂 mój tato był z bliźniaków także wiecie. Betę robiłam jakoś 4t4d chyba czy 4t3d.
I nie było przyrostu dużego bo jakieś 38% wręcz malutko a doktorka stwierdziła że oba są ok. Może przy takich wysokich jak czytałam powyżej 6.000 nie podwoi się o 66% w 48h a po 72
wlasnie widzisz- masz inne zupełnie zakresy 😁 powiem tak- słuchaj się lekarza! On wie co robi i mówi ❤️ jak mówi że jest ok to się tego trzymaj!

reklama
Do góry