reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dziewczynki polecacie jakąś pościel do łóżeczka ? Jakieś stronki internetowe ?
Poczytałam i teraz króluje bambus jak Wy do tego podchodzicie ??

A no tak u Ciebie miało być CC.
Jak się czujecie? Jesteście w domku?
Od wczoraj w domu wiec idealnie bo mąż wszystko robi...jutro zostajemy same...mała śpi i je więc jest cudownie...udało mi się właśnie ściągnąć trochę mleka co uważam za sukces...może uda się rozkręcić laktację...w szpitalu tragedia z tym wyciskaniem cyrcków we wszystkie strony...każda położna próbowała dostawić...wykrecaly wymachiwały...tortury poprostu.

A rożek kupujecie z usztywnieniem czy zwykły bawełniany ??
Ja nie kupowałam rozkaz bo na oddziale upał...tropiki 25 stopni....kupiłam otulacz taki cienki i bardzo się sprawdził...poduszki do karmienia były szpitalne ale wzięłam jeszcze ze sobą taką okrągłą płaską i twardą i bardzo mi pomogła.bodziaki tylko zapinane z przodu.tych przez głowę nie użyłam.

Ja nie kupowałam rozkaz bo na oddziale upał...tropiki 25 stopni....kupiłam otulacz taki cienki i bardzo się sprawdził...poduszki do karmienia były szpitalne ale wzięłam jeszcze ze sobą taką okrągłą płaską i twardą i bardzo mi pomogła.bodziaki tylko zapinane z przodu.tych przez głowę nie użyłam.
Kochana napisz właśnie co się najbardziej sprawdza Wam teraz a co można sobie darować.

Kochana napisz właśnie co się najbardziej sprawdza Wam teraz a co można sobie darować.
Nic zakładanego przez głowę nie bierzcie...moja mała miała 48cm a ubranka 52 były akurat bo nie za obcisłe....te większe tez mogą być...podwijałam rękawy.butelke do karmienia w razie planu dokarmienia warto mieć bo strzykawką karmić jakąś masakra.najlepiej pajace mieć.ja nie miałam.tylko bodziaki i spodenki i trochę położne marudziły.

To prawda, u mnie też bodziaki zapinane, a nie przez głowę, jak zakładam przez głowę to ja się denerwuje i mała tym bardziej, bo gdzieś na nosie się zatrzymują i w płacz, zanim przez głowę całe przejdzie

reklama
Nic zakładanego przez głowę nie bierzcie...moja mała miała 48cm a ubranka 52 były akurat bo nie za obcisłe....te większe tez mogą być...podwijałam rękawy.butelke do karmienia w razie planu dokarmienia warto mieć bo strzykawką karmić jakąś masakra.najlepiej pajace mieć.ja nie miałam.tylko bodziaki i spodenki i trochę położne marudziły.
A te pajacyki tylko zakładają czy coś trzeba jeszcze mieć pod spód ?

Do góry