reklama
40stkowaMama
Zaangażowana w BB
To może zmieńmy temat...my już w domku...Minka 48 cm 3170...spełnienie marzeń śpi teraz w koszyku....ja mam trochę załamanie....wszystko mnie boli laktacja nie poszła...piersi pogryzione do krwi.powiem wam że połóg to koszmar...
Mi też krwawiły brodawki. Kup sobie taki kompres w aptece, przykładaj na min pół godziny i później samruj lanolina. Ja tak wyleczyłam a miałam mleko z krwią.To może zmieńmy temat...my już w domku...Minka 48 cm 3170...spełnienie marzeń śpi teraz w koszyku....ja mam trochę załamanie....wszystko mnie boli laktacja nie poszła...piersi pogryzione do krwi.powiem wam że połóg to koszmar...
Połóg jest straszny, to fakt.
Poród naturalny?
Załączniki
Co u Ciebie?Ja też nie wiem wogole co napisać ...
Cesarski poróddzieki za rady...maść mam i chłodne okłady robię...zobaczymy...nacrazie dokarmiam a potem spróbuję powoli ściągać..Mi też krwawiły brodawki. Kup sobie taki kompres w aptece, przykładaj na min pół godziny i później samruj lanolina. Ja tak wyleczyłam a miałam mleko z krwią.
Połóg jest straszny, to fakt.
Poród naturalny?
A no tak u Ciebie miało być CC.Cesarski poróddzieki za rady...maść mam i chłodne okłady robię...zobaczymy...nacrazie dokarmiam a potem spróbuję powoli ściągać..
Jak się czujecie? Jesteście w domku?
reklama
Gratulacje !!! Mała śpi dużo czy nocki nie przespane ?To może zmieńmy temat...my już w domku...Minka 48 cm 3170...spełnienie marzeń śpi teraz w koszyku....ja mam trochę załamanie....wszystko mnie boli laktacja nie poszła...piersi pogryzione do krwi.powiem wam że połóg to koszmar...