Pettitbelle
Fanka BB :)
U mnie dziewczyny dużo stresu i w sumie nie przytyłam nic od początku ciąży. Wazę 51 kg a jest 15 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam podobnie. Od początku ciąży waga niezmienna. Przy czym przestałam ćwiczyć więc pewnie "uciekają" mi mięśnie xDU mnie dziewczyny dużo stresu i w sumie nie przytyłam nic od początku ciąży. Wazę 51 kg a jest 15 tydzień
Niby w poprzedniej ciąży lekarka mi mówiła ze 8 kg przytyć to jest aż za świat i ze dziecko sobie poradzi, ze trzeba być skrajnie niedożywionym zeby to jakoś wpłynęło na dziecko przynajmniej w 1 i 2 trymestrzeMam podobnie. Od początku ciąży waga niezmienna. Przy czym przestałam ćwiczyć więc pewnie "uciekają" mi mięśnie xD
Póki co lekarz akceptuje taka wymówkę.. ale z wizyty na wizytę może byc gorzej
Mi póki co powiedzieli że nie mogę schudnąć. Więc jakoś się kulamNiby w poprzedniej ciąży lekarka mi mówiła ze 8 kg przytyć to jest aż za świat i ze dziecko sobie poradzi, ze trzeba być skrajnie niedożywionym zeby to jakoś wpłynęło na dziecko przynajmniej w 1 i 2 trymestrze
Współczuję z rozejściem mięśni. Bałam się że też mnie to spotka, ale jakoś szybko mi puściły mięśnie i nie mam problemuJa ważę 6kg mniej niż an starcie ciąży z synem, ale jest dużo gorzej, mięsień prosty brzucha rozszedł mi się, że hoho w efekcie czuje się jakbym ciąże miała na wysokości żołądka, muszę umówić się do mojej fizjo, bo nie dokulam się
Z Borysem wyraźne ruchy poczułam w 25tyg to był taki len, że szok plus miałam łożysko na ścianie przedniej co też hamowalo odczucia. Teraz mam na tylnej więc ciekawa jestem jak będzie tym razem
Cudowne informacje na początek dnia! GratulacjęJa juz po skanie, kamień z serca wszystko wyglada dobrze termin mi sie przesunął z 30 na 24. Według usg ciąża ma już 13+4, maluszek 7.5cm