reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dzień dobry,
Ostatni weekend wakacji ... Szkoda
Jakie macie plany ?
Bo ja najchętniej mogłabym spać i nic nie robić ... Tylko żeby jeszcze ktoś obiad ugotował i zajął się dziećmi 😝

Dzień dobry,
Ostatni weekend wakacji ... Szkoda
Jakie macie plany ?
Bo ja najchętniej mogłabym spać i nic nie robić ... Tylko żeby jeszcze ktoś obiad ugotował i zajął się dziećmi 😝
Sprzątanie domu dokładne i muszę zrobić zakupy online bo idzie jesień a nie mam żadnych spodni oprócz dresów, które bym mogła nosić. Wszystkie jeansy się już nie dopinają na brzuchu :)

Hej. Ja juz tak nie rzygam jak kot, ale adal się mega czuje do bani. Na prenatalnym wszystko ok. Dzidzia wzgledem usg poprzednich jeden dzien mniejsza, mam nadzieję, ze znow bedzoe drobna dziewczynka. Plci mi nie powiedział, mowil, zeza szybko. Teraz jestem 9 dni sama z dziecmi to bedzie lipa. Widzicie tu cokolwiek odnosnie płci?

Załączniki

• IMG_20220827_105503.jpg
    IMG_20220827_105503.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 71
Hej. Ja juz tak nie rzygam jak kot, ale adal się mega czuje do bani. Na prenatalnym wszystko ok. Dzidzia wzgledem usg poprzednich jeden dzien mniejsza, mam nadzieję, ze znow bedzoe drobna dziewczynka. Plci mi nie powiedział, mowil, zeza szybko. Teraz jestem 9 dni sama z dziecmi to bedzie lipa. Widzicie tu cokolwiek odnosnie płci?
Lekarzem nie jestem ale nie widzę na tym zdjęciu płci

reklama
Super wiadomość ❤️
A jaka płeć ? Może jakaś dziewczynka się pojawi w końcu 🤣
Niestety w kraju w którym mieszkam nie było możliwości poznania płci, tak jak w Polsce 😔 to są badania kliniczne. Najważniejsze, że wiem, że dzidzi zdrowe, a reszta to próba dla mojej cierpliwości 😁 mam USG na którym prawododobnie poznam płeć już 12 września, także jeszcze troszkę.

Do góry