Lake882
Fanka BB :)
Gratulacje 7 cm to faktycznie już duży maluszekDziewczyny ja już po prenatalnych, wszystko dobrze kolejny chłopak będzie na grupie na 80%, już ma ponad 7cm i rośnie jak na drożdżach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje 7 cm to faktycznie już duży maluszekDziewczyny ja już po prenatalnych, wszystko dobrze kolejny chłopak będzie na grupie na 80%, już ma ponad 7cm i rośnie jak na drożdżach
ja mam tak samo. My w ten weekend 2 imprezy urodzinowe.Dzień dobry,
Ostatni weekend wakacji ... Szkoda
Jakie macie plany ?
Bo ja najchętniej mogłabym spać i nic nie robić ... Tylko żeby jeszcze ktoś obiad ugotował i zajął się dziećmi
Sprzątanie domu dokładne i muszę zrobić zakupy online bo idzie jesień a nie mam żadnych spodni oprócz dresów, które bym mogła nosić. Wszystkie jeansy się już nie dopinają na brzuchuDzień dobry,
Ostatni weekend wakacji ... Szkoda
Jakie macie plany ?
Bo ja najchętniej mogłabym spać i nic nie robić ... Tylko żeby jeszcze ktoś obiad ugotował i zajął się dziećmi
Lekarzem nie jestem ale nie widzę na tym zdjęciu płciHej. Ja juz tak nie rzygam jak kot, ale adal się mega czuje do bani. Na prenatalnym wszystko ok. Dzidzia wzgledem usg poprzednich jeden dzien mniejsza, mam nadzieję, ze znow bedzoe drobna dziewczynka. Plci mi nie powiedział, mowil, zeza szybko. Teraz jestem 9 dni sama z dziecmi to bedzie lipa. Widzicie tu cokolwiek odnosnie płci?
Super wiadomośćPrzed chwilą otrzymałam wyniki NIPT i moje maleństwo jest zdrowe
Niestety w kraju w którym mieszkam nie było możliwości poznania płci, tak jak w Polsce to są badania kliniczne. Najważniejsze, że wiem, że dzidzi zdrowe, a reszta to próba dla mojej cierpliwości mam USG na którym prawododobnie poznam płeć już 12 września, także jeszcze troszkę.Super wiadomość
A jaka płeć ? Może jakaś dziewczynka się pojawi w końcu