Lelum
Fanka BB :)
pokazuje mi, że przy 28 dniowych cyklach najpóźniejsza data miesiaczki to 25.05, termin na 1 marca…więc nie wiem jak to działamasz rację. Pewnie chodziło o12+1.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pokazuje mi, że przy 28 dniowych cyklach najpóźniejsza data miesiaczki to 25.05, termin na 1 marca…więc nie wiem jak to działamasz rację. Pewnie chodziło o12+1.
najwczesniejsza*pokazuje mi, że przy 28 dniowych cyklach najpóźniejsza data miesiaczki to 25.05, termin na 1 marca…więc nie wiem jak to działa
ja nie mam kompletnie nic dla malucha (aaa w piwnicy zostalo mi krzeselko do karmienia ) . Mimo, że mam dwójkę dzieci.. nie planowałam już więcej dzieci i wszystko co miałam oddałam w lutym dla dzieci z Ukrainy. I teraz kupowanie wszystkiego od nowa. To co prawda mega wydatek, ale jaram się tym wszystkim jakbym miała pierwszy raz zostać mamą. I wyszukuje jakieś nowinki, butelki, smoczki, kokony, itpU mnie wózek niebieski ;p ciekawe co się wykluje, dowiem się pewnie 7 września jakoś w duszy liczę na drugiego syna, chociaż wszyscy kibicują mi córki
tak mówi mi aplikacjaja mam na 10 marca i 10t 5d dzisiaj. Czyli musisz być 11+3 (OM, nie USG)
aplikacje się rozjeżdżaja o dzien w przod/tyl. Ja w tej ciazy w Preglife mam 10+6, w kalendarzyku 10+5 i 10+5 sie zgadza…a w tamtej to juz w ogole przeboj, aplikacje o 4 dni mi to rozjechaly nie wiem jak. No ale tak plus minustak mówi mi aplikacja
przy dłuższych cyklach może być inaczej.pokazuje mi, że przy 28 dniowych cyklach najpóźniejsza data miesiaczki to 25.05, termin na 1 marca…więc nie wiem jak to działa
a w aplikacji Preglife OM 25 maja i 28 dniowy cykl to TP 25 lutego widać wyliczenia mogą być różnepokazuje mi, że przy 28 dniowych cyklach najpóźniejsza data miesiaczki to 25.05, termin na 1 marca…więc nie wiem jak to działa
tzz termin 28 lutego pomyliłem sięa w aplikacji Preglife OM 25 maja i 28 dniowy cykl to TP 25 lutego widać wyliczenia mogą być różne
nie wiem jak oni to licza i wez czlowieku sie domyslaj na jakim etapie jestesa w aplikacji Preglife OM 25 maja i 28 dniowy cykl to TP 25 lutego widać wyliczenia mogą być różne