reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Macie już imiona? Pytam, bo ja już mam wybrane od kilku lat 😁
he he my mamy listę propozycji, natomiast jesli chodzi o imie dla dziewczynki to można powiedzieć, że mamy wybrane 😁 ja już wybrałam 😅 ale mij się ku temu imieniu przychyla wiec mysle ze mam jego błogosławieństwo 🤣

reklama
Heej.
Ja jutro wizyta,odziwo jakoś spokojnie podchodzę do tego,na serduszko się nie nastawiam,ale cichą nadzieję mam 🙂

Co do spania to mnie prosić nie trzeba,śpię z córką do 10( na szczęście ona lubi pospać) a zasypiała bym już o 20,ale ona znowu tak szybko spać nie chodzi 😁 coś za coś 😁

Dziewczyny mam dwa pytania😁 czy jak w piątek mam rejestrację do endokrynologa to zleci mi chyba szybko TSH i nie muszę lecieć robić za kasę ( biorę eutyrox 75 teraz) . Co myślicie? A drugie pytanie to.mielismy iść ślub załatwiać, ale ciąża, w sumie nie wiem jak się rozwinie. Bralybyscie ślub w ciąży czy lepiej czekać aż się bobo.urodzi? Ślub bez wesela jak coś.
Zależy też właśnie jak będziesz się czuła na siłach, tego nikt nie ogadnie,ale ogólnie nie przekładała bym 🙂

Ja do wyboru imienia jak i całej reszty podchodzę tak spokojnie ,coś wglowie się myśli ale boje się zawieść....i nie myślę 🙂 ale prędzej miała bym dla dziewczynki niż dla chłopca .

Ja wizytuje 19 lipca i się strasznie boję, że nic nie będzie widać. Nie mam pojęcia w którym jestem tygodniu. Om 31 maja, ale owulacja mogłabyc nawet 22-23 czerwca😩

Ja wizytuje 19 lipca i się strasznie boję, że nic nie będzie widać. Nie mam pojęcia w którym jestem tygodniu. Om 31 maja, ale owulacja mogłabyc nawet 22-23 czerwca😩
No właśnie ja miesiączka 3 czerwca owu miałam koło 18 czerwca a wizyte mam 15 lipca potem mój lekarz się urlopuje i tez się zastanawiam czy będzie już coś widać. Licząc od miesiączki będzie to 7 tydzień (6+0)

reklama
Ah ja też się zastanawiam kiedy pójść. W poprzedniej byłam późno i było już słychać serduszko. Teraz trochę się boję i chyba wolałabym wcześniej żeby mi badania wypisali. Ale z drugiej boję się, że jak przyjdę za wcześnie to mi nawet karty ciąży nie założą.

Do góry