reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Hej Dziewczyny, miło Was poznać :) melduję się z terminem wg OM na 28.02, ale jestem na 99,9% pewna, że Maluszek będzie marcowy, także pozwólcie, że zostanę z Wami ;) (owulacja była trochę później, od lat też mam zdiagnozowane PCOS leczone głównie dietą z niskim IG). Wizytę u gin mam dopiero na 11.07, także za tydzień dowiem się co i jak 🙃

Jestem żoną, mamą 3 dzieci (♂️7l., ♀️5l. i ♀️1 rok) i dietetykiem klinicznym (prowadzę swój gabinet).

Dobrego dnia!

reklama
No właśnie ja miesiączka 3 czerwca owu miałam koło 18 czerwca a wizyte mam 15 lipca potem mój lekarz się urlopuje i tez się zastanawiam czy będzie już coś widać. Licząc od miesiączki będzie to 7 tydzień (6+0)
Trzy lata temu, miałam om też 3 czerwca, do zapłodnienia doszło ok 16-18😁 byłam u lekarza 15 lipca i baba była.megga nie miła i nie powiedziała, nawet jaki tydzień ale widziałam już zarodek, jeszcze serduszka nie było. Serduszko było dwa dni później jak trafiłam na IP 🙂

Hej Dziewczyny, miło Was poznać :) melduję się z terminem wg OM na 28.02, ale jestem na 99,9% pewna, że Maluszek będzie marcowy, także pozwólcie, że zostanę z Wami ;) (owulacja była trochę później, od lat też mam zdiagnozowane PCOS leczone głównie dietą z niskim IG). Wizytę u gin mam dopiero na 11.07, także za tydzień dowiem się co i jak 🙃

Jestem żoną, mamą 3 dzieci (♂️7l., ♀️5l. i ♀️1 rok) i dietetykiem klinicznym (prowadzę swój gabinet).

Dobrego dnia!
Witamy na marcowym pokładzie! 😊

Mdli mnie🤢 oby nie było potrzeby stosowania luteiny, bo rzyganko nie będzie miało końca 🤦 i idę dzisiaj na betę. Czekam aż deszcz przestanie troszkę padać i młody zaśnie.

Trzy lata temu, miałam om też 3 czerwca, do zapłodnienia doszło ok 16-18😁 byłam u lekarza 15 lipca i baba była.megga nie miła i nie powiedziała, nawet jaki tydzień ale widziałam już zarodek, jeszcze serduszka nie było. Serduszko było dwa dni później jak trafiłam na IP 🙂
Właśnie się tego obawiam a potem mój lekarz będzie aż w sierpniu :/ No trudno może się uda jak nie to będzie stres do następnej wizyty :D

Dobrego dnia!
cześć, u nas tez będzie 4 :)

reklama
Do góry