reklama
WitamyHej Dziewczyny, miło Was poznać melduję się z terminem wg OM na 28.02, ale jestem na 99,9% pewna, że Maluszek będzie marcowy, także pozwólcie, że zostanę z Wami (owulacja była trochę później, od lat też mam zdiagnozowane PCOS leczone głównie dietą z niskim IG). Wizytę u gin mam dopiero na 11.07, także za tydzień dowiem się co i jak
Jestem żoną, mamą 3 dzieci (7l., 5l. i 1 rok) i dietetykiem klinicznym (prowadzę swój gabinet).
Dobrego dnia!
PataJe
Zaciekawiona BB
Super już myślałam, że będę tutaj jedyna wielodzietna wierzę, że damy radęcześć, u nas tez będzie 4
palmtree
Fanka BB :)
Dobra. Umówiłam się na 12 lipca i potem pójdę 28 lipca.ja miałam do wyboru 6 i 8 tydz. i wybrałam 8.
Nie mogłam już wytrzymać.
palmtree
Mniej więcej mamy. Dla dziewczynki mamy z pierwszej ciąży, bo urodził się synek. A dla synka mamy swój typ, ale nasz synek twierdzi, że ma być Franek.Macie już imiona? Pytam, bo ja już mam wybrane od kilku lat
vvDomivv
Nela dla chłopca chciałam Ignaś ale jakoś ostatnio ten mój czort się zbuntowal i powiedział ze mu jednak nie pasuje takze zobaczymy jak to będziea jakie wybrałaś?
vvDomivv
zresztą narazie czekamy na Nifty. Jak tam będzie wszystko ok i będziemy znać płeć to wrócimy do głosowaniaNela dla chłopca chciałam Ignaś ale jakoś ostatnio ten mój czort się zbuntowal i powiedział ze mu jednak nie pasuje takze zobaczymy jak to będzie
reklama
vvDomivv
u znajomych miała być od zawsze Julka. No pech chciał że się trafił chłopak wiec został JulekJulia albo Daniel. Liczę na Julkę