palmtree
Fanka BB :)
SuperDziewczyny!!! Mam dzisiejszą betę. W piątek była 193 dziś 769
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperDziewczyny!!! Mam dzisiejszą betę. W piątek była 193 dziś 769
No i to sa wieści superDziewczyny!!! Mam dzisiejszą betę. W piątek była 193 dziś 769
Hej, przychodzę tu dziś pierwszy raz generalnie staramy się od maja w czerwcu zakupiłam testy owualcyjne robiłam przez cały miesiąc ponieważ moje miesiączki nie są regularne. Od wtorku 28.06 zaczęli wychodzić mi testy owu pozywtyne i w piątek rano postanowiłam zrobić test wyszedł pozytywnie. Doświadczona już ciąża biochemiczna w lutym zrobiłam betę wyszła 163,4 dziś powtórzyłam i beta 777 mam nadzieję że już tym razem będzie wszystko w porządku. Do ginekologa idę 15 lipca okres miała 03.06 myślicie że już będzie biło serduszko ?Super
pięknie! rośnie jak szkolna!Dziewczyny!!! Mam dzisiejszą betę. W piątek była 193 dziś 769
ojejku juz myslalan że zejdę! Tak długo czekałam ale jest wynik! Przyrost 227 % jejkuuu taka ulga! mam nadzieję że teraz mi już doktorka odpusci i będę mogła spokojnie bez badań czekać na wizytę i USGNo i to sa wieści super
@vvDomivv a Ty nadal czekasz?
Ale świetna wiadomośćojejku juz myslalan że zejdę! Tak długo czekałam ale jest wynik! Przyrost 227 % jejkuuu taka ulga! mam nadzieję że teraz mi już doktorka odpusci i będę mogła spokojnie bez badań czekać na wizytę i USG
Kamień z sercaojejku juz myslalan że zejdę! Tak długo czekałam ale jest wynik! Przyrost 227 % jejkuuu taka ulga! mam nadzieję że teraz mi już doktorka odpusci i będę mogła spokojnie bez badań czekać na wizytę i USG
Badałam i mnie ginekolog zapytał po co…Dziewczyny a badała któraś z Was progesteron przy okazji beta hcg? Bo ja mam wyników soboty dopiero dziś i jakoś bez szału bo ok 12 ale niby w normach pisze ze od 2 jest dla pierwszego trymestru. W poprzedniej ciąży był na podobnym poziomie to wjechała luteina więc dziś też wzięłam bo nie będę czekać do wizyty. Na szczęście mam zapas luteiny i zastrzyków z heparyny.