Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
A jeszcze co do porodu. Jak mnie szył ginekolog w szpitalu po porodzie z córką, tak mi się.spodobal, że dałam tak samo na imię synkowi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż o tym wie?A jeszcze co do porodu. Jak mnie szył ginekolog w szpitalu po porodzie z córką, tak mi się.spodobal, że dałam tak samo na imię synkowi
Ja mam odłożona kase która była przeznaczona na invitro, ale ze się udało bez to będę mogła sobie pozwolić na opiekę w klinice i prywatne badania, cieszę się ze mam taka możliwość. Co do porodu nastawiam się na CC, nie biorę na chwile obecna innej opcji pod uwagę ale będę o tym myśleć jak będzie ten czas narazie nie chce się tym stresowaćno ja na bank nie pociągnę całej ciąży w klinice bo bym zbankrutowała, także narazie chce być u mojej doktorki, dopóki nie okaże się że hipertymulacja się wyciszyła i że z ciąża jest wszystko ok. Później będę chciała chodzić na LuxMed lub Medicover bo mam oba pakiety (jeden u siebie, drugi u partenra). Takze będę zmieniać za jakiś czas lekarza na bank. Hyh ja to w ogóle nie wiem jak to jest- jak ma się jakiegoś lekarza prowadzącego to już do kiego tylko się chodzi? Czy od przypadku do przypadku jaki jest dostępny i oni wszyscy mają podgląd pod kartę ciąży? No i jak wygląda karta ciąży? To jest coś elektronicznego czy jakaś teczka taka z papierami? Sorki za głupie pytania, ale to mój pierwszy raz
Nie nie lubi tego imienia bo pracuje z takim kolesiem , który jest upierdliwy w jego firmie. Ale on powiedział, że imię to on nie będzie wybierał, jakby od niego zależało powiedziałby Pani w urzędzie, żeby jakieś wylosowała. Jak rodziłam młodego, pytali rezydenci jak młody będzie miał na imię, ja im mówię, a oni się śmiali i mówili może przyjdzie na poród. Nie przyszedł trafiłam dwa dni na tak niedelikatne babę, że szok.Mąż o tym wie?
juz od 6 lipcarejestr dopiero w październiku chyba?
o ja też w końcu na 19go bo wcześniej moja doktorka się urlopujeZapisałam się do.lekarza na 19 lipca ok 17. Już jestem zestresowana
tak samo jak jaJa mam odłożona kase która była przeznaczona na invitro, ale ze się udało bez to będę mogła sobie pozwolić na opiekę w klinice i prywatne badania, cieszę się ze mam taka możliwość. Co do porodu nastawiam się na CC, nie biorę na chwile obecna innej opcji pod uwagę ale będę o tym myśleć jak będzie ten czas narazie nie chce się tym stresować
Ja 20 idę na NFZ, pierwszy raz w życiu do ginekologa na NFZ, ale już nie wytrzymam dłużejo ja też w końcu na 19go bo wcześniej moja doktorka się urlopuje
mnie nie gryzie i piersi też mnie jeszcze nie bolą. Odstawiać też nie planuję. Jak się uda, to chcę ciągnąć tandem.Dziewczyny, ktore karmia piersią swoje pociechy, jeśli są takie, to czy Wasze dzieci też Was tak gryzą? Ja mam piersi powiększone, obolałe, a teraz młody całymi dniami i nocami by wisiał na cycu aż mam czerwone i poobcierane sutki. Nie mam pojęcia jak małego cycoholika i cycofuriata odstawić