NieśmiałaCiężarówka
Fanka BB :)
właśnie ja zaczęłam od innej strony - najpierw znalazłam ginekologa do którego chce chodzić, potem placówkę, w której on pracuje i dowiedziałam się jakie pakiety tam uznają. Potem z MIESIĄC wybierałam który pakiet jest najlepszy dla mnie i ma dobre opinie.o widzisz to w enelmed jakoś może jest łatwiej, ja mam pakiet w LuxMed (z firmy partnera) I od siebie z robo Medicover i powiem Ci ze i tak chodzę prywatnie i z doskoku tylko do Medi zeby wydebic badania popierwsze terminy- na wszystko naprawdę trzeba się umawiać tak dużo wcześniej że nie zawsze jest to możliwe, po drugie lekarze. W całej Wawie znalazłam JEDNA lekarkę która na "znanych lekarzu" miała opinie 4,5- cała reszta ma opinie 2 lub w porywach do max 3 przy czym ostatnie komentarze raczej słabe... dramat! Sam też miałam doświadczenie sprzed kilku lat takie że naprawdę niechętnie chodziłam tam do jakiekolwiek lekarza. Owszem kilku lekarzy ma dobrą opinię, ale nie ma kompletnie do nich terminów. Null, zero! Wiec chyba mają jakieś swoje stałe klientki tylko. A jeśli chodzi o LuxMed to tam nie udało mi się znaleźć lekarza w ogóle do którego byłby termin i który miałby ocenę wyższa niż 2.5 no i po moim ostatnim USG i tym jakie podejście miała do mnie babka + że nie można tam wchodzić na badanie z partnerem, upewniłam się że będę musiała prowadzić ciaze gdzies poza jakiś juz powoli pomysł mam, ale czekam najpierw jeszcze właśnie na wyniki badań genetycznych
I jestem zadowolona z enel med.
Ale ja nie mam pakietu z pracy, mąż też nie, dlatego miałam wybór, bo kupowałam indywidualnie.