A dobry ten ketchup z cukini???
Bo moja leży już 2 dzień i zastanawiam się co z nią zrobić a kolejne mam do zerwania
Ja zaprawiam. Nie ma jak swoje eko warzywka
tez je uwielbiam. Ale najbardziej kiszone
ja tez raz nie wytrzymałam i napisałam ze istnieje takie coś jak antykoncepcja. Ale odpisała ze nie zawsze działa. Chciałam wtedy odpisać ze jedna jest niezawodna
poprostu się nie kochać
ale już sobie darowalam. Nosz kurde, chyba każda dorosła osoba wie ze seks może równać się dziecko! A w ona jakby tego w ogóle nie ogarniała i to życie jej to zgotowało a nie ona sama…. Nie lubię takiego podejścia.
Tez zazuwazylam ze bardzo dużo osób zaczęło dołączać od momentu zbierania listy na prywatny. W ogóle ich nie kojarzę. Nie chce przekreślać, ale to trochę nie fair wobec nas, ze ktoś nas czyta a chce dołączyć dopiero jak mowa o prywatnym….
Ja mam taka podpowiedz do mam które spodziewają się pierwszego maleństwa
Jeżeli stawiacie na body. Kupcie sobie takie całe rozpinane a nie zakładane przez głowke. A jeżeli są przez główkę to zanim kupicie zobaczcie czy super się rozciągają… ja pamietam jak do szpitala zabrałam to co mi się najbardziej podobało i były to wszystkie body przez główkę… to była moja porażka
nawet teraz przy 3 dziecku tez będę patrzeć na swoją wygodę, żeby bez stresu i szybko przebrać maluszka
Dobrze rozumiem przez co przechodzisz. Wierze ze będzie wszystko dobrze i jutro będziesz bardzo szczęśliwa! Jednak do jutra będziesz się stresować bardzo… a jak zobaczysz serduszko to poleca łzy…