Anka_83
Fanka BB :)
Czy lekarz robił jakieś uwagi?Mój 79, ja to dopiero geriatria!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy lekarz robił jakieś uwagi?Mój 79, ja to dopiero geriatria!
legitneDostałam wyniki grupy krwi - mam ARh+ i wyczytałam w necie, że konflikt serologiczny nie wystąpi. Legitne info? Któraś z Was się zna i może potwierdzić, że moje maleństwo jest bezpieczne?
ja się strasznie denerwuje przed każdą. Przed dzisiejszą teżDziewczyny czy wy też się tak denerwowałyście przed pierwszą wizytą? Moja dopiero w piątek, ale już nie mogę się skupić na niczym
To trzymam kciuki i daj znać poja się strasznie denerwuje przed każdą. Przed dzisiejszą też
wszystko będzie dobrze, zobaczysz! jeżeli 83 to twój rocznik to powiem Ci że znam większe geriatryczkiNo dzisiaj popołudniu będę walczyła z wiadrem jabłek - chyba jakiś mus ukręcę więc pewnie jakoś zleci.Jeszcze tylko jutro, a w piątek rano wizyta Szkoda tylko, że niestety muszę sama. Tzn. mój partner akurat w piątek rano wyjeżdża i zobaczymy się dopiero w sobotę późnym wieczorem albo w niedzielę rano i się trochę denerwuję, że w razie niepomyślnych wiadomości będę sama Chociaż liczę na piękne serduszko
Na szczęście nie, żaden.Czy lekarz robił jakieś uwagi?
Na przykład mniewszystko będzie dobrze, zobaczysz! jeżeli 83 to twój rocznik to powiem Ci że znam większe geriatryczki
O to u mnie podobnie. W kwietniu ślub, dwa miechy lenistwa które już przyniosły nadprogramowe 2-3 kg, a teraz ciąża. I też słyszę, że nie zdążył się nacieszyć. Ale co by nie było ruszam się trochę, jeszcze póki mogę . I jeszcze jedno- gdybym miała chodzić z wysoką ciążą latem to nie wiem co by że mnie było. Nie ogarniam tych upałów terazswoje wesele?! Wow! Gratulacje!
Ja też brałam ślub w tym roku i pilnowałam mocno wagi
Dlatego też startuję w tą ciążę z takiego dobrego punktu wagi jak dla mnie i liczę, że się bardzo nie roztyje po ciąży.
Mój mąż żartował, że dopiero co wzięliśmy ślub i się nie nacieszył, a ja tak szybko będę gruba