reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, spieszę poinformować, że utworzyłam listę osób. Nie będę tutaj jej wrzucać, uważam, ze to byłoby słabe. Jeżeli któraś z Was zechciałaby zerknąć i zweryfikować to chętnie wyśle w wiadomości prywatnej. Starałam się zrobić to uczciwie :) ale sama dołączyłam później i nie wszystkich mogę dobrze kojarzyć :)
Napisałam wiadomość do aniaslu z paroma pytaniami, czekam na odpowiedz :) Poza tym, potrzebne będą chyba dwie osoby do moderowania wiec zapraszam do współpracy :D

No dzisiaj popołudniu będę walczyła z wiadrem jabłek - chyba jakiś mus ukręcę więc pewnie jakoś zleci.Jeszcze tylko jutro, a w piątek rano wizyta 🤞 Szkoda tylko, że niestety muszę sama. Tzn. mój partner akurat w piątek rano wyjeżdża i zobaczymy się dopiero w sobotę późnym wieczorem albo w niedzielę rano i się trochę denerwuję, że w razie niepomyślnych wiadomości będę sama ☹️ Chociaż liczę na piękne serduszko ❤️
wszystko będzie dobrze, zobaczysz! ;) jeżeli 83 to twój rocznik to powiem Ci że znam większe geriatryczki😜

reklama
swoje wesele?! Wow! Gratulacje! 🥰
Ja też brałam ślub w tym roku i pilnowałam mocno wagi 🤣
Dlatego też startuję w tą ciążę z takiego dobrego punktu wagi jak dla mnie i liczę, że się bardzo nie roztyje po ciąży.

Mój mąż żartował, że dopiero co wzięliśmy ślub i się nie nacieszył, a ja tak szybko będę gruba 🤣🤣🤣
O to u mnie podobnie😄. W kwietniu ślub, dwa miechy lenistwa które już przyniosły nadprogramowe 2-3 kg, a teraz ciąża. I też słyszę, że nie zdążył się nacieszyć. Ale co by nie było ruszam się trochę, jeszcze póki mogę 😁. I jeszcze jedno- gdybym miała chodzić z wysoką ciążą latem to nie wiem co by że mnie było. Nie ogarniam tych upałów teraz 😑

Do góry