ja jak plamiłam to Tydzień ale to było od tabletek dopochwowych (progesteron) a tak po badaniu to z dwa dni okołodziewczyny a powiedzcie mi jak plamiłyscie to jak długo? Czy dalej plamicie?
Bo ja z wrażenia wczoraj nie zapytałam lekarza skąd te plamienia..♀
Ale myślę że jakby było coś nie tak jakiś krwiak to by powiedział.
reklama
Anne1991
Fanka BB :)
Ja plamiłam 2 razy. Trwało to chwilkę. Było troszeczkę krwi na papierze toaletowym a później nic. Teraz na szczęście nic się nie pojawia od dłuższego czasu i mam nadzieję, że krew już nie powróci.dziewczyny a powiedzcie mi jak plamiłyscie to jak długo? Czy dalej plamicie?
Pani_Zabuch
No ja właśnie też totalnie niewyspana zaczynam mój 8godzinny bój... Proszę nie piszcie dziś za dużo bo pewnie będę miała dziś duuuużo pracy i brak czasu na forum, a po pracy nie ogarnę tego nadmiaru informacjiMam dokładnie ten sam problem. Takie są chyba uroki ciąży. Jestem bardzo zmęczona w ciągu dnia a do tego niewyspana. Jeszcze pracuje po 8 h co też mnie wykańcza. Martwią mnie te zawroty głowy, na kolejnej wizycie muszę o tym porozmawiać.
Miłego dnia dziewczyny!
*anette*
To prawda, ja miałam immunoglobulinę podawaną jakoś w okolicach 30 tygodnia ciąży.Wow nie wiedziałam o tym! Szkoda że teraz piszesz bo w lipcu miałam urodziny
Nie do końca tak jest, zastrzyk warto podać jeszcze w ciąży bo jeśli np dojdzie do odklejenia łożyska i zaczniesz krwawić, będzie poród przedwczesny to już wtedy organizm będzie się bronić i produkować przeciwciała anty-D. Znajoma miała taki przypadek i twierdzi już nie może zajść w ciążę bo jej organizm będzie każdą zwalczał. Obwinia ginekologa że nie dał wcześniej zastrzyku. Nie wiem jakie są rekomendacje ale to co ona pisze ma sens by zapobiegawczo podać przed porodem w razie takich przypadkow.
U nas półtora roku różnicy i jest git Teraz będzie trzy lata między średnim a najmłodszym choć chcieliśmy szybciej ;-)
SeasideGirl
Zaangażowana w BB
Szybko zleci, też trzymam kciuki, żeby z maluchem było wszystko okJa ide w poniedziałek na pierwsza chciałabym mieć to już za sobą i przynajmniej wiedzieć czy ciąża jest dobrze zagnieżdżona. Mam nadzieje, ze już szybko zleci
Jadziak
Początkująca w BB
Ide w piatek i powiem wam, ze jeszcze nigdy dni mi sie tak nie dłużyły !I tu to samo pytanko jw
schatzi
Moderator
Trzymam kciukiIde w piatek i powiem wam, ze jeszcze nigdy dni mi sie tak nie dłużyły !
Wczoraj tak zastanawiałam się czy to do każdej wizyty tak dłuży się czas
NieśmiałaCiężarówka
ja plamiłam około 1-1,5 dnia, najpewniej było to otarciedziewczyny a powiedzcie mi jak plamiłyscie to jak długo? Czy dalej plamicie?
reklama
Jeenny
też przyjmę wszystkie rady, bo światła nawet nie włączam. A później się wiercę w łóżku, po czym jak mój mąż wstaje to zasypiamMacie jakieś sposoby na te nocne pobudki na siku? Bo ja na szczęście budzę się tylko raz nad ranem (jak dziś), ale z reguły nie mogę później zasnąć próbowałam nie włączać światła w łazience, trochę pomaga, ale nie zawsze. Powinnyśmy teraz spać ok 9h, a ja się cieszę jak 6 mi się uda przespać...