Heeeej!
dopiero przeczytałam Wasze posty z wczoraj!
przyznam się bez bicia, ze wczoraj nie byłam wcale w dobrym humorze po swojej wizycie. Przeraziło mnie widmo tej całej genetyki, i opinia doktorki ze na pewno ze mną i z mężem coś jest nie tak pod tym wzgledem skoro 2 poronienia na koncie… nooo cały dzień byłam w stresie. Bo niby wszystko z dzieciątkiem okey, ja tez dobrze się czuje a tu takie podejrzenia, gdzie wcześniej słyszałam ze to przypadek, ze nie mam się stresować tylko dalej próbować…. Ale jak widać co lekarz to inne podejście…. Do tego kwestie finansowe, ponieważ badania genetyczne nie są finansowane, ale te która zleciła wyniosą ok 1000 zł także jeszcze nie jest tak zle… idę za chwile na swoj pierwszy zastrzyk
nie wiem jak go sobie zrobię
poza tym tysiąc pytań do… bo w sumie nie wiadomo czy potrzeba mi na heparyna. Skoro nie wiadomo czy muszę ja brać to czy to jest bezpieczne, no ale skoro lekarka postanowiła ja włączyć w razie co to chyba chce dobrze…. Moze wiecie jak to jest ze skierowaniem do poradni genetycznej? Niby takie skierowanie ma nam wystawić lekarz rodzinny i byliśmy u lekarza męża a ten gamoń nie wystawi takiego skierowania bo on chce mieć od ginekologa na papierku ze ma wystawić takie skierowanie z tego i tego powodu
zobaczę dzisiaj co moj lekarz powie… i nie wiem już jak to rozegrać… następna wizytę mam już 17.08… wiele badań nie mam bo morfologia, mocz, tsh, poziom wit d, ferrytyna.
Gratuluje bardzo wszystkim wczorajszym mamuśka!
Mega pozytywne jest to ze u wszyskich z nas jest okey
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Czekam na wieści od
@vvDomivv, mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze, bo bardzo Wam kibicuje!
Co do forum, to sama uwazam ze są na nim osoby, które celowo wywołują jakaś aferkę i czerpią na tym radość, ale są tez osoby bardzo zaczepne, które strasznie przeinaczają czyjes wypowiedzi aby wpłynąć na jej niekorzyść. Mam na myśli oczywiście CAŁE forum, nie nasz wątek. Ja nauczyłam się nie wchodzić w takie przepychanki, bo serio nie mam na to wpływu, a szkoda nerwów na kogoś kogo w ogóle nie znam
Ale się rozpisałam…
Miłego dnia dziewczyny