reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Hej Dziewczyny :)
Nie nadrobię tylu stron choćbym na tydzień wyjechała od mojego lada dzień 11 miesięcznego łobuza :D
Na wizycie potwierdzającej ciaze byłam tydzień temu, było 6plus6; jeden dzień różnicy z OM, na tym etapie wszystko wyglądało ok, kolejna wizyta dopiero 31.08 bo lekarz ma urlop, dostałam skierowanie na badania plus prenatalne na nfz z racji niepowodzenia w pierwszej ciąży, będę za tydzień dzwoniła umawiać się, trochę czasu bez wizyty mnie czeka, ale na codzień mam tyle wrażeń przy młodym, że nawet nie wiem kiedy mi te już prawie 8tyg pyknelo, to i kolejne 4 zleca :D

Macie jakieś sposoby na te nocne pobudki na siku? Bo ja na szczęście budzę się tylko raz nad ranem (jak dziś), ale z reguły nie mogę później zasnąć😕 próbowałam nie włączać światła w łazience, trochę pomaga, ale nie zawsze. Powinnyśmy teraz spać ok 9h, a ja się cieszę jak 6 mi się uda przespać...

Macie jakieś sposoby na te nocne pobudki na siku? Bo ja na szczęście budzę się tylko raz nad ranem (jak dziś), ale z reguły nie mogę później zasnąć😕 próbowałam nie włączać światła w łazience, trochę pomaga, ale nie zawsze. Powinnyśmy teraz spać ok 9h, a ja się cieszę jak 6 mi się uda przespać...

Mam dokładnie ten sam problem. Takie są chyba uroki ciąży. Jestem bardzo zmęczona w ciągu dnia a do tego niewyspana. Jeszcze pracuje po 8 h co też mnie wykańcza. Martwią mnie te zawroty głowy, na kolejnej wizycie muszę o tym porozmawiać.

reklama
dziewczyny a powiedzcie mi jak plamiłyscie to jak długo? Czy dalej plamicie?
Bo ja z wrażenia wczoraj nie zapytałam lekarza skąd te plamienia..🤦‍♀
Ale myślę że jakby było coś nie tak jakiś krwiak to by powiedział.

Do góry