SeasideGirl
Zaangażowana w BB
Tak, ale tylko pęcherzyk był bo wizytę miałam ok. 4 tc, w piątek kolejna.Ooo byłaś już na pierwszej wizycie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ale tylko pęcherzyk był bo wizytę miałam ok. 4 tc, w piątek kolejna.Ooo byłaś już na pierwszej wizycie?
Trzymam kciukiTak, ale tylko pęcherzyk był bo wizytę miałam ok. 4 tc, w piątek kolejna.
A Ty kiedy wybierasz się na wizytę? To będzie pierwsza?Trzymam kciuki
A o co chodzi z tą grupą krwi? W sensie ja porobiłam wszystkie badania, jest ok. Dostałam skierowanie na grupę krwi. I lekarz pytał jaka jest grupa krwi mojego męża. Czy to jest istotne? Wiecie o co chodzi i czy ja muszę to wiedzieć
Macie jakieś sposoby na te nocne pobudki na siku? Bo ja na szczęście budzę się tylko raz nad ranem (jak dziś), ale z reguły nie mogę później zasnąć próbowałam nie włączać światła w łazience, trochę pomaga, ale nie zawsze. Powinnyśmy teraz spać ok 9h, a ja się cieszę jak 6 mi się uda przespać...
Ja ide w poniedziałek na pierwsza chciałabym mieć to już za sobą i przynajmniej wiedzieć czy ciąża jest dobrze zagnieżdżona. Mam nadzieje, ze już szybko zleciA Ty kiedy wybierasz się na wizytę? To będzie pierwsza?