reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Planujemy jakaś opiekunkę do dziecka a ja będę szukać pracy najszybciej jak się da. Nie jestem z tych kobiet, które są w stanie siedzieć w domu ciagle z dzieckiem.
Ja planuje pracować teraz ile się da, idealnie by było do stycznia i wrócić po roku macierzyńskiego. Niedługo kończy mi się umowa i liczę że teraz dostanę na stałe bo to już trzecia 😄

Ja planuje pracować teraz ile się da, idealnie by było do stycznia i wrócić po roku macierzyńskiego. Niedługo kończy mi się umowa i liczę że teraz dostanę na stałe bo to już trzecia 😄
Ja bym chciała tez pracować do końca, ale niestety umowę mam do końca lipca a chce być uczciwa wiec wiem już na pewno ze nie zostanie przedłużona. ja Nie brałam pod uwage nawet ze pójdę na macierzyński bo maks po 3 miesiącach chce już zacząć gdzieś pracowac.

Mam wynik bety... 29.06 7:30- 151.00; 02.07 10:40 389.00 ... pokazuje mi ze wynik w normie 🙈 co to za stres. Już ogłosiłam mojemu że no f*** way zebym robiła kolejna bo zejdę na zawał!. Czekam teraz co odpisze lekarka bo kazała dać znać co z wynikiem i powie wtedy kiedy się widzimy. Ale wstępnie mówiła że za 2 tyg. Czas odetchnąć i założyć że jest wszystko ok 😅 jeszcze gdyby ta hiperstymulacja odpuściła to byłoby cudnie 🙃

Mam wynik bety... 29.06 7:30- 151.00; 02.07 10:40 389.00 ... pokazuje mi ze wynik w normie 🙈 co to za stres. Już ogłosiłam mojemu że no f*** way zebym robiła kolejna bo zejdę na zawał!. Czekam teraz co odpisze lekarka bo kazała dać znać co z wynikiem i powie wtedy kiedy się widzimy. Ale wstępnie mówiła że za 2 tyg. Czas odetchnąć i założyć że jest wszystko ok 😅 jeszcze gdyby ta hiperstymulacja odpuściła to byłoby cudnie 🙃
Super! Bardzo się cieszę!

To super! Ja robiłam tylko raz bete żeby potwierdzić, wizyta za miesiąc dopiero 😀

reklama
Do góry