MamaR
Fanka BB :)
Dziękuję Idealnie by było jakby wszystkie dotrwały do marca i chwalily się tu fotami maluszkówWitamy na pokładzie 3mamy mocno kciuki żeby tym razem wszystko było jak należy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Idealnie by było jakby wszystkie dotrwały do marca i chwalily się tu fotami maluszkówWitamy na pokładzie 3mamy mocno kciuki żeby tym razem wszystko było jak należy
juz doczytałam że sprawdziłaś coś mi się nie odświeżyło do końca forum. No to piękny pomysl że strony męża! Odpoczywaj zatem pełna piersią i czekamy na Ciebie jak wrócisz z naładowanymi bateriamihttps://******************/kalkulator-hcg.html sproboj tutaj obliczyć nie znam godzin badania, ale przy wpisaniu tych samych wyszło że przyrost w normie
Ja planuje pracować teraz ile się da, idealnie by było do stycznia i wrócić po roku macierzyńskiego. Niedługo kończy mi się umowa i liczę że teraz dostanę na stałe bo to już trzeciaPlanujemy jakaś opiekunkę do dziecka a ja będę szukać pracy najszybciej jak się da. Nie jestem z tych kobiet, które są w stanie siedzieć w domu ciagle z dzieckiem.
Ja bym chciała tez pracować do końca, ale niestety umowę mam do końca lipca a chce być uczciwa wiec wiem już na pewno ze nie zostanie przedłużona. ja Nie brałam pod uwage nawet ze pójdę na macierzyński bo maks po 3 miesiącach chce już zacząć gdzieś pracowac.Ja planuje pracować teraz ile się da, idealnie by było do stycznia i wrócić po roku macierzyńskiego. Niedługo kończy mi się umowa i liczę że teraz dostanę na stałe bo to już trzecia
Super! Bardzo się cieszę!Mam wynik bety... 29.06 7:30- 151.00; 02.07 10:40 389.00 ... pokazuje mi ze wynik w normie co to za stres. Już ogłosiłam mojemu że no f*** way zebym robiła kolejna bo zejdę na zawał!. Czekam teraz co odpisze lekarka bo kazała dać znać co z wynikiem i powie wtedy kiedy się widzimy. Ale wstępnie mówiła że za 2 tyg. Czas odetchnąć i założyć że jest wszystko ok jeszcze gdyby ta hiperstymulacja odpuściła to byłoby cudnie
To super! Ja robiłam tylko raz bete żeby potwierdzić, wizyta za miesiąc dopieroMam wynik bety... 29.06 7:30- 151.00; 02.07 10:40 389.00 ... pokazuje mi ze wynik w normie co to za stres. Już ogłosiłam mojemu że no f*** way zebym robiła kolejna bo zejdę na zawał!. Czekam teraz co odpisze lekarka bo kazała dać znać co z wynikiem i powie wtedy kiedy się widzimy. Ale wstępnie mówiła że za 2 tyg. Czas odetchnąć i założyć że jest wszystko ok jeszcze gdyby ta hiperstymulacja odpuściła to byłoby cudnie
ja po IVF musiałam potwierdzić przyrosty w klinice. Ale tak jak napisałam to taki stres że już więcej nie robię o ile mi nie będą kazaliTo super! Ja robiłam tylko raz bete żeby potwierdzić, wizyta za miesiąc dopiero
a jak się w ogóle czujesz? Jakieś zmęczenie się chociaż pojawiło, czy nadal idealnie bez żadnych oznak?To super! Ja robiłam tylko raz bete żeby potwierdzić, wizyta za miesiąc dopiero
Super! Bardzo się cieszę!