reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Dla poprzedniego ciąża biochemiczna to nie ciąża i nie poronienie, ta pani uznaje to jako poronienie i jako ciaze. Poprzedni zapewniał ze skoro mam 2 zdrowych dzieci z ciaz bezproblemowych to ostatnie poronienie było przypadkiem, nie ma powodu by zlecać badania i dociekać dlaczego. Ta zaś mówi ze nawet jedno poronienie jest powodem do wykonania takich badań… pewnie jak bym poszła do pierwszego go uznałby ze wszystko jest ok i tak by zostało. A ta babeczka już uznała ciaze za zagrożona… sama nie wiem co mam o tym myśleć….
Myślę że to dobrze, lepiej dmuchać na zimne.
Ja teraz ze względu na poprzednie poronienie w tygodniu 6, które zaczęło się od plamień, tez dostałam duphaston profilaktycznie, mimo tego że teraz akurat jeszcze nie plamiłam

reklama
Mi się należy na wzgląd 2 poronien. Dostałam skierowanie. Zobaczymy czy faktycznie należy mi się za darmo.
to zależy od lekarza. Bo sam fakt poronienia mi tłumaczył nie jest podstawą bo prenatalnego, ale są lekarze co dadzą. Ty chcesz robić ja nie chcę i szukam właśnie innego lekarza, który jest w stanie uszanować moją decyzję.

Ja mam 100 lat, więc pewnie będą mnie oglądać szczególnie :0
Dziś 7+1 , myślę o tym by przełożyć czwartkową wizytę na dzisiaj, bo nie wytrzymam.
Rozumiem, że zarodek i bicie serca będzie widać?

reklama
Ja mam 100 lat, więc pewnie będą mnie oglądać szczególnie :0
Dziś 7+1 , myślę o tym by przełożyć czwartkową wizytę na dzisiaj, bo nie wytrzymam.
Rozumiem, że zarodek i bicie serca będzie widać?
100 lat 😂 weź mnie nie dołuj. W sobotę rozpoczynam tą „magiczną” kolejną dekadę i nie czuję się staro 😂

Do góry