reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
J
Hej, ja tez już po wizycie. Forum jakoś nie chciało mi działać, wiec dopiero pisze teraz.
Dzidziuś żyje ❤️ Serduszko pięknie bije. Pani dr zapewnila, ze gdyby miało się coś wydarzyć to raczej biloby wolniej… także jestem trochę spokojniejsza ☺️
Jednak na wzgląd na wcześniejsza biochemiczna i poronienie jestem obstawiona duphastonem i heparyna 🫣🥴 pani dr ma zupełnie inne podejście do poronien niż moj poprzedni lekarz, pewnie to i dobrze, ale nie powiem trochę mnie to zestresowalo… muszę umówić się na badania genetyczne, do poradni genetycznej i w ogóle dodatkowe badania na wzgląd wcześniejszych poronien…
Jakie podejście na Twoja obecna dr do poprzedniego lekarza w odniesieniu do poronień?

J

Jakie podejście na Twoja obecna dr do poprzedniego lekarza w odniesieniu do poronień?
Dla poprzedniego ciąża biochemiczna to nie ciąża i nie poronienie, ta pani uznaje to jako poronienie i jako ciaze. Poprzedni zapewniał ze skoro mam 2 zdrowych dzieci z ciaz bezproblemowych to ostatnie poronienie było przypadkiem, nie ma powodu by zlecać badania i dociekać dlaczego. Ta zaś mówi ze nawet jedno poronienie jest powodem do wykonania takich badań… pewnie jak bym poszła do pierwszego go uznałby ze wszystko jest ok i tak by zostało. A ta babeczka już uznała ciaze za zagrożona… sama nie wiem co mam o tym myśleć….

Dla poprzedniego ciąża biochemiczna to nie ciąża i nie poronienie, ta pani uznaje to jako poronienie i jako ciaze. Poprzedni zapewniał ze skoro mam 2 zdrowych dzieci z ciaz bezproblemowych to ostatnie poronienie było przypadkiem, nie ma powodu by zlecać badania i dociekać dlaczego. Ta zaś mówi ze nawet jedno poronienie jest powodem do wykonania takich badań… pewnie jak bym poszła do pierwszego go uznałby ze wszystko jest ok i tak by zostało. A ta babeczka już uznała ciaze za zagrożona… sama nie wiem co mam o tym myśleć….
ale masz 2 dzieci zdrowych ja nie mam nawet jednego. poprzednie było chore i czuje, że to też bedzie.

reklama
Do góry