Natalia1991991
Fanka BB :)
ale w Polsce? jak to możliwe że lekarz coś zobaczył jak zarodek to są milimetry
Ja miałam przez brzuch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam przez brzuch
Oki Dziękina początku tylko dopochwowo, przez brzuch to spodnie trochę zniżysz albo rozporek zalezy czy masz wysoki stan czy nie
normalnie, ja nie miałam zadnych objawów i teraz też nie mamHejka
Też bylam na 1 wizycie według USG w tygodniu 6+5, teraz idę 9.08 ( wyjątkowo co drugi tydzień bo teraz idę do lekarza, który ma prowadzić moja ciąże, wcześniej nie było terminów )
Objawy mam identycznie, tylko bolące piersi. Zaczynam się zastanawiam czy faktycznie to normalne...
Teraz 7+5 a objawów nadal brak.
to gratulacje, ja czuję całą sobą, że moje będzie znowu choreHej, ja tez już po wizycie. Forum jakoś nie chciało mi działać, wiec dopiero pisze teraz.
Dzidziuś żyje Serduszko pięknie bije. Pani dr zapewnila, ze gdyby miało się coś wydarzyć to raczej biloby wolniej… także jestem trochę spokojniejsza
Jednak na wzgląd na wcześniejsza biochemiczna i poronienie jestem obstawiona duphastonem i heparyna pani dr ma zupełnie inne podejście do poronien niż moj poprzedni lekarz, pewnie to i dobrze, ale nie powiem trochę mnie to zestresowalo… muszę umówić się na badania genetyczne, do poradni genetycznej i w ogóle dodatkowe badania na wzgląd wcześniejszych poronien…
Nie, w innym kraju. Był to prawie 8 tydzień. Serduszko też było widoczneale w Polsce? jak to możliwe że lekarz coś zobaczył jak zarodek to są milimetry
Staram się o stałej godzinie robić zastrzyk i brać tabletki ale jest to +/- godzina różnicy
Ja wierzę że wszystko będzie dobrze. Lekarz też może sie pomylić.
Doczytałam że będę mieć za darmo prenatalne bo dziecko z poprzedniej ciąży miało wady genetyczne. W czwartek wizyta to już powinien mi wystawić. Myślę że końcem sierpnia powinnam mieć prenatalne.
Jeśli chodzi o prenatalne, to zlecone będą z wizyty prywatnej? Czy prowadzisz ciążę na NFZ?Staram się o stałej godzinie robić zastrzyk i brać tabletki ale jest to +/- godzina różnicy
Ja wierzę że wszystko będzie dobrze. Lekarz też może sie pomylić.
Doczytałam że będę mieć za darmo prenatalne bo dziecko z poprzedniej ciąży miało wady genetyczne. W czwartek wizyta to już powinien mi wystawić. Myślę że końcem sierpnia powinnam mieć prenatalne.
Za granicą chyba jest trochę inaczej. Miałam też USG 3D albo 4D ono było dokładniejsze niz to czarno białeO to ciekawe, myślałam ze do 11 tygodnia to tylko dopochwowe, bo niby bardziej dokładne.
a no to ok, możliwe. W Polsce nie robią przez brzuch na tym etapie dlatego pytam.Nie, w innym kraju. Był to prawie 8 tydzień. Serduszko też było widoczne